Kan Icardi bryta sin måltorka på Juventus Stadium?

7:e december 20:30

På fredag ser vi säsongen första Derby d’Italia när tredjeplacerade Inter Milan reser till Turin för att försöka slå serieledarna Juventus.

Bianconeri har redan en 8-poängsledning i tabellen och kommer göra allt för att utöka den och skapa ett ännu större övertag i toppen av tabellen.

Juventus har än så länge nästan en perfekt säsong och Massimiliano Allegri har åter igen hittat ett sätt att utnyttja sina resurser till max, den här gången genom att få in lite yngre förmågor i laget.

I tillägg har Cristiano Ronaldo, som nog inte går in under kategorin yngre förmåga trots han vitalitet, adderat en ny dimension till Bianconeris anfall. Han har redan gjort elva mål under säsongen och han ensam är en anledning till att Juventus odds att vinna matcher ligger på 1.58 på fredag.

Inter har inte vunnit borta mot Juventus sen 2012, och de har faktiskt bara en vinst mot rivalerna i deras elva senaste möten. Då blev det en 2-1 seger på hemmaplan. Statistik som bevisar Juventus dominans av Serie A de senaste åren.

Spallettis Inter har också annat att tänka på när man har ett måstemöte mot PSV Eindhoven nästa vecka. Spalletti lyckades få med sig 2-2 borta mot Roma förra helgen vilket ger lite självförtroende. Dock har man har bara vunnit en av sina fem senaste bortamatcher, något som förklarar deras odds på 6.55 att de vinner matchen.

Man ska dock aldrig underskatta ett lag med en spelare som på egen hand kan avgöra matcher. När Juventus har Ronaldo, har Inter Mauro Icardi. Argentinaren har gjort 12 mål i alla turneringen under säsongen även om portugisen har gjort fler i Serie A.

Ett odds på att Icardi gör mål på fredag ligger i skrivande stund på 3.10 gånger pengarna. Han har allt att bevisa på Juventus Stadium då senaste gången han gjorde mål där var i januari 2015.

Ett spel på Juventus skyttekung gör första målet i matchen ligger på 3.50 hos Bethard. Men även om han adderar mycket till laget är det främst Bianconeris försvar som vinner matcher.

Juventus har inte släppt in något mål på deras fyra senaste matcher i någon turnering. I tillägg har man vunnit matcherna mot Inter och nollat dem samtliga möten de två senaste säsongerna. Ett spel på att det skulle hända igen ligger just nu på 2.50 gånger spelad insats.

BETTA NU – KLICKA HÄR