Inter starka på hemmaplan

Den avslutande matchen på Boxing Day i Serie A står mellan tvåan Napoli och trean Inter Milan. Det skiljer i skrivande stund åtta poäng mellan lagen och en seger här för Inter skulle vara förödande för Napoli som febrilt jagar segertåget Juventus.

Det blir en knepig match för Ancelotti som ändå har fyra raka vinster med sitt Napoli inför matchen. Inter har bara vunnit en match av de sex senaste men har ett facit hemma på Giuseppe Meazza som talar för en hemmaseger. Fem raka utan att släppa in ett enda mål för Inter på hemmaplan bör oroa Napoli. Oddset på att Inter vinner och hålla nollan på onsdag ligger på 4.35 gånger insatsen.

Knepig bortamatch för Juventus

Hittills har inte många lag kunnat hota den gamla damen men Atalanta bjuder hem ligaettan Juventus till Stadio Atleti Azzurri d’Italia med förhoppningar om poäng. Med två fräscha vinster mot bland andra Lazio och Udinese och ett starkt facit mot Juventus finns det lite hopp för hemmalaget.

Atalanta har varit starka på hemmaplan och endast släppt in fem mål bakåt. Man har dock haft svårare att producera framåt och man har faktiskt gjort mindre mål per match hemma än borta under säsongen. Juventus försvar har sin tur hållit nollan i sina sex senaste matcher, senast hemma mot Roma.

Känslan talar för att det blir en målsnål match på onsdag och oddset på att det blir under 2.5 mål i matchen ligger just nu på 1.80. Kombinationsspelet med en rak tvåa med föregående målspel ligger just nu 3.70 gånger spelad insats.

Kan Atalanta knipa ett poäng?

Juventus, trots sin överlägsenhet i tabellen har långt från sprutat in mål under hösten och vintern. De har inkasserat en hel del uddamålsvinster i det senaste. Mandzukic har stått för den mesta av målproduktionen med fem mål på åtta matcher i ligan medan Ronaldos förmåga att hitta nätet har stannat när vi kom in i december. Gästerna har vunnit 16 av sina 17 matcher den här säsongen och spelat oavgjort den sista.

Förhoppningarna att kunna störa och plocka poäng mot de regerande mästarna finns där även om chanserna är små. Atalanta har skaplig hemmaform och förra året lyckades man få oavgjorda resultat i båda mötena mot laget. Dubbelchansen på Atalanta, 1 och X, finns för oddset 2.05.

Målsnålt på Giuseppe Meazza

Man ska dock inte underskatta Napoli. I deras fyra senaste matcher har man ett snitt på två mål match och endast släppt in ett mål. En vinst nu senast borta mot Spal innebar den tionde raka segern för Napoli vars odds på att vinna titeln i år kan spelas för oddset 7.50 gånger pengarna.

Ancelotti har fått igång sina offensiva spelar och både Milik och Mertens har kommit igång med sin målproduktion. De ligger på åtta respektive sju mål så långt i ligan. Det är dock ett möte som brukar sluta målsnålt där i det i de senaste tre mötena endast har gjorts ett mål. Ett underspel kan vara lämpligt och finns på Bethard för 1.90 gånger insatsen för att det blir under 2.5 mål matchen.

Oddsättningen i matchen är nästan helt jämn med 2.80 för en rak etta och 2.70 för en rak tvåa. Krysset finns för 3.30 gånger pengarna.

BETTA NU – KLICKA HÄR