Stormöte i Neapel

På söndag ställs Serie A:s två bästa lag mot varandra när Sao Paolo är värd för stormötet mellan Napoli och Juventus.

Juventus ser dock ut att få klara sig utan storstjärnan Cristiano Ronaldo som ådrog sig en skada i segern mot Bologna och behöver sparas inför returmötet mot Atlético Madrid där den gamla damen måste vända ett 2-0-underläge.

I ligaspelet rusar dock Bianconeri mot en ny ligatitel och leder Serie A med hela 13 poäng före den kommande motståndaren Napoli. Titelracet som fick oss att sitta på nålar under förra säsongen har uteblivit och trots att det återstår 13 omgångar i ligaspelet kan vi konstatera att Carlo Ancelottis manskap främst får fokusera på att behålla sin Champions League-plats i tabellen.

Kan Napoli få hål på Juventus?

Max Allegri lär säkert kliva in med sin pragmatiska approach för att inte bjuda ett spelskickligt Napoli på ytor att attackera i. Hans Juve har hållit nollan 14 gånger under säsongen och bara släppt in fler än ett mål vid tre tillfällen, något som gör att det lutar åt en målsnål historia på Sao Paolo.

Tre av Napolis fyra senaste ligamatcher har dessutom slutat 0-0 och Juventus förmåga att inte släppa in mål gör att under 0.5 mål i den första halvleken till 2.65 känns som ett spelvärt alternativ.

Bortastarkt Juve studsar tillbaka

Det uttalade målet inför säsongen var Champions League-titeln där deras position nu är hotad efter en usel insats i Madrid. Den matchen, tillsammans med förlusten mot Atalanta i cupen, gör att vi nog inte får se en ny skräll här.

Juve har inte förlorat borta på 15 månader och när de reser söderut till Neapel lär de plocka en ny trea och definitivt döda napolitanarnas drömmar om en Scudetto.

BETTA NU – KLICKA HÄR