NFL 2018 kauden neljäs peliviikko

Amerikkalaisen jalkapallon NFL 2018 kauden neljäs kierros alkaa torstain ja perjantain välisenä yönä kun viime kierroksella yllättävän pahan tappion Buffalo Billsille kokenut Minnesota Vikings matkustaa Los Angelesiin kohtaamaan Ramsin. Vastakkain on kaksi NFC konferenssin isoa joukkuetta jotka molemmat tavoittelevat playoff paikkaa.

Minnesota on aloittanut kauden 1-1-1 saldolla ja haluaa varmasti päästä takaisin voittokantaan. Rams on on aloittanut puhtaalla pelillä (3-0) ja ovat näyttäneet todella vahvoilta tähän mennessä. Ramsilta tulee puuttumaan ottelusta Aqib Talib ja ehkä Marcus Peters. Tämä voi antaa Minnesotan Kirk Cousinsille pienen mahdollisuuden. Buffalo pelissä Cousinsilla ei ollut aikaa heittää ja hänestä tehtiin hakkelusta. Ramsin puolustuksen pitäisi olla vieläkin parempi joten samanlainen esitys voi olla edessä tässäkin. Historia ei ole myöskään Viikinkien puolella sillä yksikään joukkue joka on joutunut lentämään kaksi aikavyöhykettä torstain otteluun ei ole koskaan voittanut (0-10).

Cleveland Browns otti ensimmäisen voittonsa 18 kuukauteen ja heillä on tällä hetkellä parempi saldo kuin suurimmalla Super Bowl suosikilla New England Patriotsilla. He kohtaavat tällä kierroksella kauden ilman voittoja aloittaneen Oakland Raidersin vieraissa. Brownsin esitykset tällä kaudella ovat olleet positiiviset. Avauksesta tasapeli Steelersiä vastaan. Tämän jälkeen niukka viime hetken tappio New Orleans Saintsille ja viime kierroksella vihdoin ja viimein se voitto New York Jetsistä.  Jetsien voittaminen ei hirveästi normaalisti vaadi, mutta ehkä tämä antaa heille sen itseluottamusboostin aloittaa kunnon voittoputki.

Chicagossa kohtaavat kaksi joukkuetta jotka ovat voittaneet kaksi ja hävinneet yhden. Tampa Bay Buccaneers hävisi viime viikolla Steelersille selväsi. Buccaneersin varapelinrakentaja Ryan Fitzpatrick avasi hyvin kahdessa ensimmäisessä ottelussa, mutta hänen pelinsä hajosi Pittsburghia vastaan. Nyt vastaan tulee vieläkin parempi puolustus joka johtaa liigaa säkityksissä. Bearsit voivat napata tästä kolmannen voiton jos Fitzpatrickin ongelmat jatkuvat.

New England Patriots oli suosikki voittamaan tänä vuonna, mutta peli on takerrellut ja heillä on vasta yksi voitto kolmesta ottelusta. Nyt he saavat vastaansa kaikki kolme otteluaan voittaneen Miami Dolphinsin. Vaikka Miami on voittanut jokaisen ottelunsa niin ei heitä vieläkään arvosteta vielä kovinkaan korkealle. Hyökkäys kulkee, mutta puolustus ei niinkään. Patriots on ottelussa suosikki, mutta Dolphins ei kaadu helpolla.

Kolmas ja viimeinen puhtaan pelin joukkue on Kansas City Chiefs joka kohtaa tänä viikonloppuna vieraissa Denver Broncosin (2-1). Chiefsin nuori pelinrakentaja Patrick Mahomes on ollut uskomattoman hyvässä vireessä tällä kaudella ja jos esitykset jatkuvat samanlaisina niin hän voi viedä heidät pitkällä. Puolustus on kuitenkin joukkueen heikko kohta josta vastustajat voivat rankaista jo he ensin onnistuvat pysäyttämään Mahomesin.

Perjantai 28 syyskuuta

Los Angeles Rams – Minnesota Vikings  03:20 Memorial Colosseum, Los Angeles
Kertoimet: Rams 1.37 – Vikings 3.45

Sunnuntai 30 syyskuuta

Indianapolis Colts – Houston Texans 20:00 Lucas Oil Stadium, Indianapolis
Kertoimet: Colts 1.83 – Texans 2.15

Atlanta Falcons – Cincinnati Bengals 20:00 Mercedes-Benz Stadium, Atlanta
Kertoimet: Falcons 1.45 – Packers 3.05

Green Bay Packers – Buffalo Bills 20:00 Lambeau Field, Green Bay
Kertoimet: Packers 1.23 – Bills 4.70

Jacksonville Jaguars – New York Jets 20:00 Tiaa Bank Field, Jacksonville
Kertoimet:  Jaguars 1.28 – Jets 4.15

Dallas Cowboys – Detroit Lions 20:00 AT&T Stadium, Dallas
Kertoimet: Cowboys 1.64 – Lions 2.50

Tennessee Titans – Philadelphia Eagles 20:00 Nissan Stadium, Nashville
Kertoimet: Titans 2.85– Eagles 1.50

New England Patriots – Miami Dolphins 20:00 Gillette Stadium, Foxborough
Kertoimet: Patriots 1.34 – Dolphins 3.65

Chicago Bears – Tampa Bay Buccaneers 20:00 Soldier Field, Chicago
Kertoimet: Bears 1.66 – Buccaneers 2.45

Oakland Raiders – Cleveland Browns 23:05 Oakland Coliseum
Kertoimet:  Raiders 1.71 – Browns 2.30

Arizona Cardinals – Seattle Seahawks 23:05 State Farm Stadium, Phoenix
Kertoimet: Cardinals 2.55 – Seahawks 1.66

New York Giants – New Orleans Saints 23:25 Metlife Stadium, New York
Kertoimet: Giants 2.65 – Saints 1.57

Los Angeles Chargers – San Francisco 49ers 23:25 Rokit Field at Studhub center, Los Angeles
Kertoimet: Chargers 1.21 – 49erss 4.90

Maanantai 1 lokakuuta

Pittsburgh Steelers – Baltimore Ravens 03:20 Heinz Field, Pittsburgh
Kertoimet: Steelers 1.58 – Ravens 2.60

Tiistai 2 lokakuuta

Denver Broncos – Kansas City Chiefs 02:15 Broncos Stadium at Mile High
Kertoimet: Broncos 2.95 – Chiefs 1.47

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ