NFL 2018 kauden viides peliviikko

Amerikkalaisen jalkapallon NFL 2018 kauden viides kierros alkaa torstain ja perjantain välisenä yönä kun liigan suosikki New England Patriots kohtaa Indianapolis Coltsin. Colts on voittanut vasta yhden ottelun tällä kaudella ja playoff paikat alkavat karkaamaan. Patriotsin peli on myös takkuillut mutta viime sunnuntaina tuli vakuuttava voitto puhtaalla pelillä kauden aloittaneesta Miami Dolphinsista.

 Tämä aikainen ottelu ei oikein sovi kummankaan joukkueen pelinrakentajalle. Tom Brady on 41-vuotias ja jatkuvasti jokaista paikkaa kolottaa. Hän tarvitsee joka viikko mahdollisimman kauan toipumiseen. Samaa on sanottavat Coltsin Andrew Luckin olkapäästä. Jos molemmat varovat loukkaantumisia niin ehkä tässä pelissä ei hirveän montaa Touchdownia nähdä. Ehkä.

Kierroksen isoin ottelu on tietenkin kun liigan paras hyökkäys kohtaa parhaan puolustuksen. Kansas City Chiefs on yksi liigan kahdesta puhtaan pelin joukkueesta. Jacksonville Jaguars ei ole kovin huono hekään kolmella voitolla ja vain yhdellä tappiolla. Kansas Cityn pelinrakentaja Patrick Mahomes on ollut tällä kaudella tulessa. Viime kierroksella he nousivat kymmenen pisteen takaa voittoon neljännellä jaksolla Denver Broncosia vastaan. Kansas Cityn hyökkäys on erinomainen, mutta yksi puolustus joka sen pystyy mahdollisesti estämään on juuri Jacksonville.

Viime kauden mestari Philadelphia Eagles kohtaa Minnesota Vikingsin. Kummankaan kausi ei ole alkanut kovinkaan hyvin. Eaglesin saldo on kaksi voittoa ja kaksi tappiota kun taas Vikingisillä on vain yksi voitto ja tasapeli neljästä ottelustaan. Vikings pääsee tähän otteluun paremmin levänneenä sillä he pelasivat viime kierroksella perjantai ottelun jonka he hävisivät kovalle Ramsille. He kohtaavat nyt hermostuneen mestarin sillä viime viikolla Eagles menetti 13 pisteen johdon Tennessee Titansia vastaan. Vikingsin heikkous tällä kaudella on kuitenkin ollut puolustus ja erityisesti näissä vierasotteluissa. Eagles voikin palata voittokantaan tässä ottelussa.

Kaksi kauden heikosti aloittanut joukkuetta kohtaavast San Franciscossa. 49ers menetti pelinrakentajansa Jimmy Garoppolon pitkälle sairaslomalle, mutta tästäkin huolimatta he hävisivät vain kahdella pisteellä viime viikolla Los Angeles Chargersille. Tämä varmasti antaa heille itseluottamusta kun yksi liigan heikoimmista joukkueista, Arizona Cardinals tulee kylään. Arizona vaihtoi pelinrakentajaansa viime viikolla, mutta sekään ei auttanut. He ovat saaneet neljässä ensimmäisessä ottelussaan vain yhteensä 37 pistettä aikaiseksi. San Franciscon puolustus on ollut yksi liigan huonoimpia, mutta heidän odotetaan ottavan tästä kauden toinen voitto.

Carolina Panthers lepäsi viime viikolla ja nyt he saavat vastaansa heikosti kauden aloittaneent New York Giantsin (1-3). Carolina on voittanut molemmat kotiottelunsa tällä kaudella ja he pystyvät tässä ottelussa käyttämään samaa taktiikkaa joka toimi New Orleansille viime viikolla Giantsia vastaan ja se on juoksupeliä. Panthersin RB Christian McCaffrey pystyy tekemään tuhoa tähän Giantsin puolustukseen. Hän juoksi edellisessä ottelussa 184 jaardia Bengalsia vastaan ja heidän puolustus on Giantsia parempi.

Perjantai 5 lokakuuta

New England Patriots – Indianapolis Colts 03:20 Gillette Stadium, Foxborough
Kertoimet: Patriots 1.19 – Colts 5.50

Sunnuntai 7 lokakuuta

Buffalo Bills – Tennessee Titans 20:00 New Era Field, Buffalo
Kertoimet: Bills 2.60 – Titans 1.54

Pittsburgh Steelers – Atlanta Falcons 20:00 Heinz Field, Pittsburgh
Kertoimet: Steelers 1.60 – Falcons 2.45

New York Jets – Denver Broncos 20:00 Metlife Stadium, New York
Kertoimet: Jets 1.90 – Broncos 2.05

Kansas City Chiefs – Jacksonville Jaguars 20:00 Arrowhead Stadium, Kansas City
Kertoimet:  Chiefs 1.60 – Jaguars 2.55

Detroit Lions – Green Bay Packers 20:00 Ford Field, Detroit
Kertoimet: Lions 2.05 – Packers 1.83

Cleveland Browns – Baltimore Ravens 20:00 FirstEnergy Stadium Cleveland
Kertoimet: Browns 2.30– Ravens 1.66

Carolina Panthers – New York Giants 20:00 Bank of America Stadium, Raleigh
Kertoimet: Panthers 1.32 – Giants 3.45

Cincinnati Bengals – Miami Dolphins 20:00 Paul Brown Stadium, Cincinnati
Kertoimet: Bengals 1.37 – Dolphins 3.20

Los Angeles Chargers – Oakland Raiders 23:05 Rokit Field at Studhub center, Los Angeles
Kertoimet: Chargers 1.40 – Raiders 3.05

San Francisco 49ers – Arizona Cardinals 23:25 Levi´s Stadium, San Francisco
Kertoimet:  49ers 1.45 – Cardinals 2.85

Philadelphia Eagles – Minnesota Vikings 23:25 Lincoln financial field, Philadelphia
Kertoimet: Eagles 1.58 – Vikings 2.45

Seattle Seahawks – Los Angeles Rams 23:25 Centurylink Field, Seattle
Kertoimet: Seahawks 3.60 – Rams 1.30

Maanantai 8 lokakuuta

Houston Texans – Dallas Cowboys 03:20 NRG Stadium, Houston
Kertoimet: Texans 1.58 – Cowboys 2.45

Tiistai 2 lokakuuta

New Orleans Saints – Washington Redskins 03:15 Mercedes-Benz Superdome, New Orleans
Kertoimet: Saints 1.35 – Redskins 3.35

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ