NFL 2018 kauden kuudes peliviikko

Amerikkalaisen jalkapallon NFL 2018 kauden kuudes kierros alkaa torstain ja perjantain välisenä yönä kun liigan hallitseva mestari Philadelphia Eagles matkustaa isoon omenaan New York Giantsin vieraaksi. Philadelphia ei ole aloittanut kautta kovinkaan hyvin sillä he ovat hävinneet jo kolme otteluaan ja pudotuspelipaikka on jo karkaamassa. Giants ei ole pelannut yhtään paremmin mutta kukaan ei heiltä paljoa odottanutkaan ennen kauden alkua. Kotkilla on kuitenkin erittäin hyvä saldo Giantsia vastaan sillä he ovat voittaneet kahdeksan viimeisestä kymmenestä kohtaamisesta.

Kierroksen isoin ottelu käydään Maanantai aamulla Suomen aikaa kun kauden alussa suosikiksi nimetty New England Patriots kohtaa kaikki ottelut tähän mennessä voittaneen Kansas City Chiefsin. Patriots on aloittanut kauden hieman yskähdellen kolmella voitolla ja kahdella tappiolla. Chiefs on ollut erittäin vakuuttava tällä kaudella ja he ovatkin NFL Power Rankingin sijalla kaksi Los Angeles Ramsin takana. Patriots on asetettu suosikiksi tähän otteluun ehkä sen takia että tämä ottelu pelataan Prime time aikaan Amerikassa ja Patriots on voittanut kahdeksan edellisestä kymmenestä Prime Time ottelustaan. Chiefs pitää kuitenkin altavastaajana olemisesta sillä he ovat voittaneet seitsemän ja hävinneet vain kaksi altavastaaja ottelua sitten vuoden 2016. On aika harvinaista että tässä vaiheessa kautta tappioton joukkue laitetaan altavastaajaksi. Tämä on tapahtunut viisi kertaa aikaisemmin joista tappioton altavastaaja on voittanut neljä kertaa.

New Yorkissa pelataan kierroksen aikana toinenkin ottelu kun New York Jets kohtaa kotonaan Indianapolis Coltsin. Tätä ei välttämättä uskoisi mutta Jets on ollut aika hyvä kotijoukkue vuoden 2017 alun jälkeen vedonlyönti mielessä. He ovat voittaneet kuusi ja hävinneet viisi, mutta se mikä tässä on tärkeintä on että Jets on noista yhdestätoista ottelusta voittanut tasoituksen yhdeksän kertaa ja se on NFL:ssä paras saldo tuolla aikavälillä. Jets saa tähän apua myös Coltsin loukkaantumissumasta sillä viime viikon New England tappio otteluun he eivät edes saaneet täyttä miehistöä kasaan (44/46) ja ottelun jälkeen heillä oli jäljellä enää 40 pelaajaa. Muutama pelaaja on ulkona varmasti tästäkin ottelusta.

Sarjan ykkösjoukkue Los Angeles Rams kohtaa Denverin kylmyydessä Broncosin. Broncos aloitti kauden kahdella voitolla mutta on tämän jälkeen hävinnyt kolme viimeisintä otteluaan Ravensille, Chiefsille sekä viime viikolla Jetsille. Tästä voi tulla neljäs perättäinen tappio sillä Rams ei ole hävinnyt kertaakaan vielä AFC joukkueelle sitten kauden 2017 alun jälkeen.

Kauden ensimmäinen Lontoon ottelu pelataan tänä viikonloppuna kun Oakland Raiders ja Seattle Seahawks iskevät yhteen Ison-Britannian pääkaupungissa. Näissä Lontoon otteluissa suosikki on voittanut 15 kertaa, hävinnyt 5 kertaa ja kerran päädyttiin tasapeliin. Seattle on ottelussa suosikki heikkoa Oakland Raidersia vastaan. Raiders ei pelaa muutenkaan hyvin NFC joukkueita vastaan sillä viimeisestä kahdestakymmenestä ottelustaan he ovat voittaneet vain viisi.

Perjantai 12 lokakuuta

New York Giants (1-4) – Philadelphia Eagles (2-3) 03:20 Metlife Stadium, New York
Kertoimet: Giants 2.40 – Eagles 1.66

Sunnuntai 14 lokakuuta

Atlanta Falcons (1-4) – Tampa Bay Buccaneers (2-2) 20:00 Mercedes-Benz Stadium, Atlanta
Kertoimet: Falcons 1.58 – Buccaneers 2.60

Washington Redskins (2-2) – Carolina Panthers (3-1) 20:00 Fedexfield, Washington
Kertoimet: Redskins– Panthers

Oakland Raiders (1-4) – Seattle Seahawks (3-3) 20:00 Webley Stadium, Oakland
Kertoimet: Raiders 2.35 – Seahawks 1.71

New York Jets (2-3) – Indianapolis Colts (1-4) 20:00 Metlife Stadium, New York
Kertoimet:  Jets 1.76 – Colts 2.25

Minnesota Vikings (2-2-1) – Arizona Cardinals (1-4) 20:00 U.S. Bank Stadium, Minneapolis
Kertoimet: Vikings 1.19 – Cardinals 5.25

Cincinnati Bengals (4-1) – Pittsburgh Steelers (2-2-1) 20:00 Paul Brown Stadium, Cincinnati
Kertoimet: Bengals 1.80– Steelers 2.20

Cleveland Browns (2-2-1) – Los Angeles Chargers (3-2) 20:00 FirstEnergy Stadium, Cleveland
Kertoimet: Browns 2.05 – Chargers 1.90

Houston Texans (2-3) – Buffalo Bills (2-3) 20:00 NRG Stadium, Houston
Kertoimet: Texans– Bills

Miami Dolphins (3-2) – Chicago Bears (3-1) 20:00 Hard Rock Stadium, Miami
Kertoimet: Dolphins 2.45 – Bears 1.64

Denvers Broncos (2-3) – Los Angeles Rams (5-0) 23:05 Broncos Stadium at Mile High
Kertoimet:  Broncos 3.65 – Rams 1.34

Tennessee Titans (3-2) – Baltimore Ravens (3-2) 23:25 Nissan Stadium, Nashville
Kertoimet: Titans 2.35 – Ravens 1.71

Dallas Cowboys (2-3) – Jacksonville Jaguars (3-2) 23:25 AT&T Stadium, Dallas
Kertoimet: Cowboys 2.35 – Jaguars 1.71

Maanantai 15 lokakuuta

New England Patriots (3-2) – Kansas City Chiefs (5-0) 03:20 Gillette Stadium, Foxborough
Kertoimet: Patriots 1.55 – Chiefs 2.65

Tiistai 16 lokakuuta

Green Bay Packers (2-2-1) – San Francisco 49ers (1-4) 03:15 Lambeau Field, Green Bay
Kertoimet: Packers 1.24 – 49ers 4.60

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ