NHL Ennakot 16 – 18 lokakuuta, 2018

Tiistai 16 lokakuuta (Suomen aikaa)

Toronto Maple Leafs – Los Angeles Kings 02:30

Kertoimet: 1.50 – 2.70

Toronto oli ennen kauden alkua yksi ennakkosuosikeista ja he ovatkin aloittaneet kauden vahvasti viidellä voitolla ja vain yhdellä tappiolla ja ovat Idän konferenssin kärjessä. Toronton hyökkäyspeli on ollut erittäin vakuuttavaa sillä kuudessa ottelussa he ovat tehneet 29 maalia eli 4.8 maalia keskimäärin. Tehdyissä maaleissa he ovatkin liigan kärjessä ja erityisesti Auston Matthews on ollut iskussa 10 maalillaan. Vaahteralehtien puolustus ei ole kuitenkaan toiminut sillä päästettyjä maaleja on 22 joka on liigan toiseksi suurin määrä Detroitin jälkeen.

Los Angeles Kings on kärsinyt hieman loukkaantumisista, mutta kauden alku on silti ollut kohtalainen. Kings on voittanut kaksi ja hävinnyt kolme (joista yhden jatkoajan jälkeen) tällä kaudella ja on Tyynenmeren divisioonassa neljäntenä viidellä pisteellään. Tämä on heidän Kanadan vieraskiertueensa neljäs ottelu. Aikaisemmissa tuli tappiot Winnipegille sekä Ottawalle, mutta Montreal kaatui 0-3 lukemin. Kingsin ongelma on maalivahtipelissä sillä Jonathan Quick on vieläkin loukkaantuneena. Los Angeles on päästänyt tähän mennessä keskimäärin 2.4 maalia per ottelu, mutta tässä ottelussa se määrä voi kasvaa.

Tiistai aamun muissa otteluissa NHL:n suomalaisjoukkue Montreal (2-1-1) kohtaa kauden ilman voittoja aloittaneen Detroitin (0-3-2). Ottawa Senators (2-2-1) menetti ennen kauden alkua Erik Karlssonin San Joseen ja heitä povattiin yhdeksi liigan heikoimmaksi, mutta he ovat aloittaneet kauden ihan hyvin voittamalla mm. Toronton. Nyt he kohtaavat yhden lännen parhaimmista joukkueista Dallas Starsin kotonaan (3-1-0). Suomalaisten joukkueiden kohtaamisessa Central divisioonan johtaja Nashville (4-1-0) kohtaa heikosti kauden aloittaneen Mikko Koivun ja Mikael Granlundin Minnesotan (1-1-2).

Keskiviikko 17 lokakuuta

Tämä on keskiviiko aamun kovin kamppailu kun liigan suurin suosikki Tampa Bay Lightning kohtaa Sebastian Ahon Carolina Hurricanesin. Lightning on pelannut vasta kolme ottelua joista heillä on saldona kaksi voittoa ja yksi tappio. Idän konferenssin toisena olevalle Carolinalle tämä ottelu on jo kauden seitsemäs joista heillä on saldona neljä voittoa ja kaksi tappiota joista toinen jatkoajan jälkeen. Carolinan Sebastian Aho on ollut loistavassa vireessä tällä kaudella sillä kuudesta ottelusta hänellä on kasassa jo 11 pistettä ja hän on liigan pistepörssin neljäntenä.

Yön muissa otteluissa New Jersey Devils (3-0-0) yrittää jatkaa 100% kauttaan Dallas Starsia (3-1-0) vastaan. New York Rangers (1-4-0) hakee toista voittoaan Mikko Rantasen kovaa Coloradoa vastaan (3-1-1). Sasha Barkovin Florida (0-2-1) hakee ensimmäistä voittoaan Philadelphian (2-3-0) vieraana. Pittsburgh Penguins (2-1-1) saa vieraaksi kauden hyvin aloittaneet Vancouver Canucksin (3-2-0) joka voi joutua tulemaan toimeen ilman nuorta tähteään Elias Petterssonia joka kärsi aivotärähdyksen viime ottelussaan. Minnesota Wild (1-1-2) pelaa toisen ottelunsa 24 tunnin sisään kun vastaan tulee Antti Raannan Arizona (1-3-0). Patrik Laineen Winnipeg (3-2-0) on voittanut kotonaan kaikki ottelunsa tähän mennessä ja haluavat jatkaa sitä saldoa kun viime kierroksella ensimmäisen voittonsa saanut Edmonton (1-2-0) tulee kylään. Yön viimeisessä ottelussa viime kauden finalisti Vegas Golden Knights (2-4-0) kohtaa tämän kauden yllättäjän Buffalo Sabresin (3-2-0).

Torstai 18 lokakuuta

Torstai yöllä pelataan neljä ottelua. Montreal (2-1-1) kohtaa kotonaan heikosti kautensa aloittaneen St. Louis Bluesin (1-2-2). New York Rangers (1-4-0) pelaa toisen ottelun päivän sisään kun he matkustavat ehkä pahimpaan mahdollisimpaan otteluun Stanley Cup mestari Washingtonin (2-2-1) vieraaksi. Boston (4-1-0)  aloittaa neljän otteluun Kanadan kiertueensa kohtaamalla Calgary Flamesin (3-2-0) ja yön viimeisessä ottelussa Länsi konferenssin johtaja Anaheim Ducks (4-1-1) isännöi Valtteri Filppulan ja Leo Komarovin New York Islandersia (2-2-0).

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ