NFL 2018 kauden seitsemäs peliviikko

Amerikkalaisen jalkapallon NFL 2018 kauden seitsemäs kierros alkaa torstain ja perjantain välisenä yönä kun liigan yksi heikoimmista joukkueista tällä kaudella Arizona Cardinals isännöi kaksi ensimmäistä otteluaan voittaneen, mutta sitten neljä tappiota kokeneen Denver Broncosin.

Torstain ottelut ovat yleensä mielenkiintoisia, mutta nyt on vastakkain kaksi joukkuetta jotka ovat yhteensä ottaneet vain kolme voittoa tällä kaudella ja tuskin taistelevat pudotuspelipaikoista. Pelistä voi kuitenkin tulla viihdyttävä sillä molempien päävalmentajat taistelevat työpaikkojensa puolesta ja toisaalta kummankin juoksupuolustus on liigan heikoimmasta päästä. Tämä voi tuoda molemmille runsaasti juoksujaardeja.

Sunnuntain ottelu New York Jetsin ja Minnesota Vikingsin välillä on erittäin mielenkiintoinen eikä pelkästään sen takia että molemmat haluavat päästä pudotuspelihin, mutta sen takia että Viikinkien pelinrakentaja Kirk Cousins valitsi kesällä Minnesotan Jetsien sijaan. Jets teki rahakkaamman tarjouksen mutta Cousins siltikin päätti siirtyä Minnesotaan. Jetsien pelaajat ja varmasti fanit haluavat nyt näyttää Cousinsille että hän valitsi väärin. Jetsillä on hyvä puolustus joka voi olla Cousinsille myrkkyä tässä ottelussa.

Yksi kierroksen huippuotteluista on New Orleans Saintsin (4-1) ja Baltimore Ravensin (4-2) kohtaaminen. Saintsien pelinrakentaja Drew Brees on pelannut pitkän 18-kautta kestäneen uran ja hän juuri pari viikkoa sitten rikkoi Brett Favren syöttöennätyksen. Yksi asia häneltä kuitenkin puuttuu ja se on että hän ei ole koskaan voittanut Baltimore Ravensia. Ravens on liigan ainoa joukkue mitä hän ei ole koskaan pystynyt voittamaan. Tämä ei välttämättä tapahdu tälläkään kaudella sillä Baltimoren puolustus on erittäin hyvä. He ovat päästäneet vain 12.8 pistettä per ottelu ja yksikään joukkue ei ole onnistunut tekemään heitä vastaan touchdownia toisella puoliajalla.

Toinen kierroksen huippuottelu pelataan Amerikassa sunnuntain myöhäisotteluna Kansas City Chiefs vastaan Cincinnati Bengals. Chiefs aloitti kauden hienosti viidellä voitolla mutta viime kierroksella New England voitti kolmella pisteellä katkaisten Kansas Cityn 100% saldon. Nyt Chiefs saa vastaansa joukkueen joka on hävinnyt jokaisen sunnuntain myöhäisottelun sitten vuoden 2006. Cincinnati on pelannut näitä seitsemän ja joka kerta on tullut tappio. Chiefsillä on hieman parempi saldo näistä otteluista sillä he ovat voittaneet kolme ja hävinneet vain kerran.

Kauden toinen Lontoon ottelu pelataan tänä viikonloppuna kun Los Angeles Chargersin (4-2) ja Tennessee Titansin välillä. Näissä Lontoon otteluissa suosikki yleensä voittaa niin kuin nähtiin viime viikonloppuna Seattle Seahawksin toimesta. Suosikki on nyt voittanut 16 kertaa, hävinnyt 5 kertaa ja kerran päädyttiin tasapeliin. Tämä on erinomainen tilaisuus nähdä Amerikkalaista jalkapalloa parhaaseen katseluaikaan Euroopassa.

Perjantai 19 lokakuuta

Arizona Cardinals (1-5) – Denver Broncos (2-4) 03:20 State Farm Stadium, Phoenix
Kertoimet: Cardinals 2.20 – Broncos 1.74

Sunnuntai 21 lokakuuta

Los Angeles Chargers (4-2) – Tennessee Titans (3-3) 16:30 Wembley Stadium, London
Kertoimet: Chargers 1.35 – Titans 3.35

Jacksonville Jaguars (3-3) – Houston Texans (3-3) 20:00 Tiaa Bank Field, Jacksonville
Kertoimet: Jaguars 1.47 – Texans 2.80

Philadelphia Eagles (3-3) – Carolina Panthers (3-2) 20:00 Lincoln Financial Field, Philadelphia
Kertoimet: Eagles 1.45 – Panthers 2.85

New York Jets (3-3) – Minnesota Vikings (3-2-1) 20:00 Metlife Stadium, New York
Kertoimet:  Jets 2.50 – Vikings 1.58

Chicago Bears (3-2) – New England Patriots (4-2) 20:00 Soldier Field, Chicago
Kertoimet: Bears 2.50 – Patriots 1.57

Indianapolis Colts (1-5) – Buffalo Bills (2-4) 20:00 Lucas Oil Stadium, Indianapolis
Kertoimet: Colts 1.28 – Bills 3.85

Tampa Bay Buccaneers (2-3) – Cleveland Browns (2-3-1) 20:00 Raymond James Stadium, Tampa
Kertoimet: Buccaneers 1.58 – Browns 2.45

Miami Dolphins (4-2) – Detroit Lions (2-3) 20:00 Hard Rock Stadium, Miami
Kertoimet: Dolphins – Lions

Baltimore Ravens (4-2) – New Orleans Saints (4-1) 23:05 M&T Bank Stadium, Baltimore
Kertoimet: Ravens 1.71 – Saints 2.25

Washington Redskins (3-2) – Dallas Cowboys (3-3) 23:25 Fedexfield, Washington
Kertoimet:  Redskins 1.83 – Cowboys 2.05

San Francisco 49ers (1-5) – Los Angeles Rams (6-0) 23:25 Levi´s Stadium, San Francisco
Kertoimet: 49ers 4.90 – Rams 1.20

Maanantai 8 lokakuuta

Kansas City Chiefs (5-1) – Cincinnati Bengals (4-2) 03:20 Arrowhead Stadium, Kansas City
Kertoimet: Chiefs 1.44 – Bengals 2.95

Tiistai 2 lokakuuta

Atlanta Falcons (2-4) – New York Giants (1-5) 03:15 Mercedes-Benz Stadium, Atlanta
Kertoimet: Falcons 1.38 – Giants 3.20

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ