NBA ennakot 23 – 25 lokakuuta

Trail Blazers – Wizards 1.48 – 2.70
Tiistai aamu 23 lokakuuta

Washington Wizards matkustaa ensimmäiseen vierasotteluunsa ilman voiton voittoa. Wizards hävisi molemmat kotiottelunsa ensin Miami Heatille yhdellä pisteellä ja tämän jälkeen Torontolle neljällä pisteellä. Nyt he yrittävät ottaa kauden avausvoittonsa Portlandissa missä he voittivat molemmat viime kauden ottelunsa. Helppoa se ei tule olemaan sillä kotijoukkue Trail Blazers on iskussa. He ovat ottaneet kaksi kotivoittoa Washingtonia vahvemmista joukkueista, LA Lakersistä (9 pisteellä) sekä nyt viimeksi San Antonio Spursistä (13 pisteellä). Erityisesti Damian Lillard ja CJ. McCollum ovat olleet takakentällä iskussa jossa he ovat aiheuttaneet vaikeuksia vastustajille. Lillard on nyt pussittanut 28.5 pisteen keskiarvolla.

Kotijoukkue on hyvässä vireessä tällä hetkellä ja pystyvät voittamaan jopa viiden pisteen tasoituksen kertoimella 1.92.

Pelicans – LA Clippers
Keskiviikko aamu 24 lokakuuta

Kotijoukkue New Orleans on aloittanut kauden vakuuttavasti kahdella voitolla, ensin vieraissa Houston Rocketsista ja tämän jälkeen kotona Sacramento Kingsiä vastaan. Näissä kahdessa ottelussa he ovat tehneet keskimäärin 140 pistettä. Viime ottelussa he eivät olleet riippuvaisia pelkästään Anthony Davisistä sillä Nikola Mirotic pussitti uransa ennätyksen 36 pistettä.

Clippers aloitti ensin kotitappiolla Nuggetsia vastaan (98-107). He voittivat tämän jälkeen Oklahoman 108 – 92 ja nyt viimeksi Houston Rocketsin 115-112. Clippersin puolustus on toiminut näissä otteluissa hyvin, vaikkakin nämä kaikki ovat olleet kotiotteluita. Viime kaudella Clippers piti Pelicansin hyökkäyksen suht aisoissa vaikka hävisivätkin kolme ottelua neljästä. Pelicans pystyi tekemään vain kerran yli 115 pistettä.

Tähän otteluun kannattaa koettaa Under linjaa sillä Pelicans ei pysty pitämään tuota 140 pisteen keskiarvoa pitkään ja nyt vastaan tulee ensimmäinen hyvä puolustusjoukkue.

Bucks – 76ers
Torstai aamu 25 lokakuuta

Tämä on idän kärkijoukkueiden kohtaaminen. Milwaukee Bucks on voittanut kaksi ensimmäistä otteluaan ja he kohtaavat vielä ennen tätä ottelua NY Knicksin josta odotetaan heille jo kolmatta voittoa. He voittivat ensin vieraissa Charlotten vain pisteellä mutta kotiavauksessa kaatui Indiana jo 17 pisteellä. Nyt vastaan tulee yksi idän parhaimmista joukkueista, Philadelphia. 76ers hävisi avausottelunsa Bostonille, mutta on sen jälkeen napannut kaksi voittoa. Ensin 19 pisteellä Chicagosta ja tämän jälkeen yhdellä pisteellä Orlandosta.

Philadelphia voitti viime kaudella yli puolet vierasotteluistaan, mutta hävisi molemmilla kerroilla Milwaukeessa. Uskon tämän jatkuvan ja suosittelen Bucksin kotivoittoa.   

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ