NHL ennakot 23 – 25 lokakuuta

Jets – Blues 1.57 – 2.45
Tiistai aamu 23 lokakuuta

Patrik Laineen Winnipeg on aloittanut kautensa ihan kelvollisesti viidellä voitolla kahdeksasta ottelusta ja he ovatkin Lännen konferenssin neljäntenä. Tämä on suurimmaksi osaksi kiitos hyvästä kotipelaamisesta, jossa he ovat ottaneet neljä voittoa viidestä tällä kaudellä. Tämä on vain jatkumoa viime kaudesta jolloin Jets voitti 32 ja hävisivät vain 9 kotiottelua.

St. Louis Blues on aloittanut kautensa odotettua heikommin. Blues oli vahvistunut viime kaudesta varsinkin hyökkäysosastolla ja heitä pidettiin mahdollisena yllätysjoukkueena tälle kaudelle. Yhtenä heidän mahdollisena heikkoutena pidettiin maalivahtipeliä ja siihen he ovatkin hieman kaatuneet sillä Jake Allenin torjuntaprosentti on vain 88.6% ja päästettyjen maalien keskiarvo 3.44. Bluesin edellinen peli antoi kuitenkin osviittaa paremmasta kun he voittivat vieraissa kovan Toronton 1-4. Allen otti ottelussa 22 koppia ja jos hän pystyy jatkamaan samaa tasoa niin Blues nousee Central divisioonan jumbosijalta varmasti.

Blues oli yksi joukkue joka pystyi voittoon Winnipegissä viime kaudella ja heitä voisikin koettaa 2.45 ML-kertoimella.

Predators – Sharks
Keskiviikko aamu 24 lokakuuta

Nashvillellä oli onnistunut Albertan kiertue sillä he voittivat sekä Calgaryn ja Edmontonin. Calgary ottelussa he kokivat kuitenkin pahan takaiskun kun Vezina voittaja Pekka Rinne loukkaantui pitkäksi aikaa. Juuse Saros käytti tilaisuutensa ja tuurasi häntä erinomaisesti pitämällä nollapelin Oilersia vastaan. Nyt liigan kärkijoukkue ja paras puolustus kohtaa liigan toiseksi parhaan puolustuksen (ainakin paperilla) kun San Jose tulee kylään.

San Jose vahvistui kesällä Erik Karlssonilla ja joukkueen puolustuksen ajateltiin pystyvän haastamaan Nashville parhaan puolustuksen tittelistä. Alkukaudesta se ei ole ainakaan toteutunut mutta kahdessa viime ottelussa he ovat päästäneet vain yhden maalin molempia Buffaloa ja Islandersia vastaan, joten puolustus näyttää parantuneen.

Tähän lännen kärkiotteluun en tämän vuoksi odota montakaan maalia alle 6.0 maalia.  

Avalanche – Lightning
Torstai aamu 25 lokakuuta

Tämä on liigan kärkiottelu sillä lännen kakkonen Colorado haastaa ehkä liigan suurimman suosikin ja tämän hetken idän kakkosen Tampa Bayn. Tampa Bay on pitkällä viiden ottelun vieraskiertueella ja tämä ottelu on siitä kolmas. He hävisivät ensin Minnesotalle 5-4, mutta voittivat sitten Chicagon 3-6. Lightning jäi kahdessa avausottelussaan alle kolmen maalin mutta tämän jälkeen verkko on heilunut viiden maalin keskiarvolla.

Colorado palaa tässä ottelussa kotiin kolmen ottelun vierasmatkalta jossa he ottivat kaksi voittoa ja yhden tappion RL-kisassa. Colorado on myös ollut aika runsasmaalinen joukkue sillä he ovat tehneet maaleja 3.625 maalin keskiarvolla.

Viime kaudella Tampa bay voitti molemmat kohtaamiset ja tämä ottelu Coloradossa päättyi 5-6. Uskon runsasmaalisuuteen myös tässäkin ottelussa. Yli 6.0 maalia.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ