NFL 2018 kauden kahdeksas peliviikko

Amerikkalaisen jalkapallon NFL 2018 kauden kahdeksas kierros alkaa torstain ja perjantain välisenä yönä kun Miami Dolphins matkustaa Houstoniin kohtaamaan paikallisen Texansin. Molemmat joukkueet pelaavat AFC konferenssissa ja ovat tasoissa neljällä voitolla ja kolmella tappiolla. Houston hävisi kolme ensimmäistä otteluaan ja ovat voittaneet nyt neljä ottelua putkeen. He eivät ole kuitenkaan kovinkaan hyviä näissä torstain otteluissa sillä vuoden 2010 jälkeen he ovat voittaneet vain yhden ja hävinneet kuusi. Miami ei ole paljoa parempi sillä he ovat hävinneet vuoden 2015 jälkeen jokaisen (0-3). Miami on voittanut vain kerran Houstonin (1-7) historiansa aikana joten pelataan tässä kova vireisiä Texaslaisia.

Tämän viikon Lontoon ottelussa kohtaavat hallitseva mestari Philadelphia (3-4) sekä viime kaudella yhden parhaimmista puolustuksista omistanut Jacksonville Jaguars (3-4). Kummankaan kausi ei ole mennyt ihan putkeen Kotkilla on ollut vaikeuksia juoksuhyökkäyksen kanssa ja Jaguaareilla vaikeuksia juoksupuolustuksen kanssa ja heidän pelinrakentajansa Bortles on ollut hieman ongelmissa. Bortles jatkaa aloittavana tässäkin ottelussa joka voi olla itse asiassa hyvä asia sillä hän on voittanut jokaisen Lontoossa pelatun ottelun (3-0). Koska Philadelphia ei pysty hyödyntämään Jacksonville heikkouksia niin Jaguaarit voivat yllättää tässä ottelussa.

Koko kierroksen huippuottelu pelataan Los Angelesissa kun liigan ainoa puhtaan pelin joukkue Rams kohtaa Aaron Rodgersin Green Bay Packersin. Rams on ollut tällä kaudella erittäin hyvä ja erityisesti Todd Gurley on ollut tulessa sillä hän on tehnyt itse jo 88 pistettä. Rams on ollut niin ylivoimainen että he ovat 9 pisteen suosikkeja tässä ottelussa. Packersin huippupelinrakentaja Aaron Rodgers ei ole koskaan ollut 9 pisteen altavastaajana. Tämä tarjoaa tähän otteluun hyvän vedon sillä Rodgers on kärsinyt polviongelmista tällä kaudella, mutta he eivät pelanneet viime kierroksella joten hänen polvensa on hyvää lepoa. Rodgers yleensä pelaa huippupelin lepoviikon jälkeen. Hän on voittanut 7 ja hävinnyt vain 2 lepoviikon jälkeisistä otteluista. Rodgers ei ole myöskään koskaan hävinnyt Ramseille (4-0). Suoraa voittoa en uskalla pelata mutta Packers tasoituksella kuullostaa hyvältä.

Toinen huippupeli pelataan Minnesotassa kun koko kaudella vasta kerran hävinnyt New Orleans Saints tulee kylään. Viime kaudella Minnesota teki “Minneapolis Miraclen” juuri New Orleansia vastaan. Viime vuoden pudotuspeleissä Saints johti yhdellä pisteellä kun aikaa oli jäljellä enää kymmenen sekunttia. Viikinkien pelinrakentaja Case Keenum heitti Stefon Diggsille joka onnistui jotenkin välttämään Marcus Williamsin taklauksen ja sai juosta vapaasti 61 jaardin touchdownin ja nosti Minnesotan epätodennäköiseen voittoon ja seuraavalle kierrokselle. New Orleans voi ottaa nyt kostonsa tässä ottelussa sillä vaikka Minnesota on voittanut pari viimeistä ottelua niin heidän puolustus ei kohdannut näissä yhtä kovaa pelinrakentajaa kuin Drew Brees. Uskon että Brees hakee kostonsa nyt. Saints voittoon.

Perjantai 26 lokakuuta

Houston Texans (4-3) – Miami Dolphins (4-3) 03:20 NRG Stadium, Houston
Kertoimet: Texans 1.28 – Dolphins 3.85

Sunnuntai 28 lokakuuta

Jacksonville Jaguars (3-4) – Philadelphia Eagles (3-4) 16:30 Wembley Stadium, London
Kertoimet: Jaguars 2.40 – Eagles 1.62

Kansas City Chiefs (6-1) – Denver Broncos (3-4) 20:00 Arrowhead Stadium, Kansas City
Kertoimet: Chiefs 1.18 – Broncos 5.15

Pittsburgh Steelers (3-2-1) – Cleveland Browns (2-4-1) 20:00 Heinz Field, Pittsburgh
Kertoimet: Steelers 1.26 – Browns 4.10

New York Giants (1-6) – Washington Redskins (4-2) 20:00 Metlife Stadium, New York
Kertoimet:  Giants  – Redskins

Detroit Lions (3-3) – Seattle Seahawks (3-3) 20:00 Ford Field, Detroit
Kertoimet: Lions 1.62 – Seahawks 2.40

Cincinnati Bengals (4-3) – Tampa Bay Buccaneers (3-3) 20:00 Paul Brown Stadium, Cincinnati
Kertoimet: Bengals 1.47 – Buccaneers 2.80

Chicago Bears (3-3) – New York Jets (3-4) 20:00 Soldier Field, Chicago
Kertoimet: Bears 1.33 – Jets 3.50

Carolina Panthers (4-2) – Baltimore Ravens (4-3) 20:00 Bank of America Stadium, Raleigh
Kertoimet: Panthers 2.10 – Ravens 1.80

Oakland Raiders (1-5) – Indianapolis Colts (2-5) 23:05 Oakland Coliseum
Kertoimet: Raiders 2.35 – Colts 1.64

Arizona Cardinals (1-6) – San Francisco 49ers (1-6) 23:25 State Farm Stadium, Phoenix
Kertoimet:  Cardinals 1.86 – 49ers 2.00

Los Angeles Rams (7-0) – Green Bay Packers (3-2-1) 23:25 Los Angeles Memorial Coliseum
Kertoimet: Rams 1.23 –Packers 4.40

Maanantai 29 lokakuuta

Minnesota Vikings (4-2-1) – New Orleans Saints (5-1) 03:20 U.S.Bank Stadium, Minneapolis
Kertoimet: Vikings 1.90 – Saints 1.95

Tiistai 30 lokakuuta

Buffalo Bills (2-5) – New England Patriots (5-2) 03:15 New Era Field, Buffalo
Kertoimet: Bills 9.00 – Patriots 1.07

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ