NBA Ennakot 30 lokakuuta – 1 marraskuuta

NBA on edennyt vaiheeseen jossa suurin osa joukkueista on pelannut kuusi ottelua. Liigan ainoat tappiottomat joukkueet löytyvät idästä kun Milwaukeella ja Torontolla on molemmilla kuusi voittoa. Nämä tappiottomat joukkueet kohtaavat tiistai aamulla Milwaukeessa.

Bucks vs Raptors – Ti-aamu

Molemmat joukkueet ovat voittaneet kaikki ottelunsa mutta kun katsoo miten he ovat pelanneet niin Milwaukee on ollut parempi. He ovat olleet häviöllä otteluidensa toisella puoliajalla vain vajaan minuutin verran koko kauden aikana. Toronto on voittanut ottelunsa jaksoilla joissa he ovat keränneet lyhyen ajan sisällä useita pisteitä verrattuna vastustajaan ja tämän jälkeen johto on riittänyt vaikka joukkue ei ole pelannut hyvin. Yksi iso syy Bucksin hyvään vireeseen on heidän hyökkäyksensä joka perustuu kolmen pisteen heittoihin ja kovassa kunnossa olevaan Giannis Antetokounmpoon. Kreikkalainen on pussittanut tällä kaudella 25 pisteen keskiarvolla ja antanut 5.7 koriinjohtavaa syöttöä. Toronton uudella hankinnalla Kawhi Leonardilla tulee olemaan kädet täynnä hänen pysäyttämisessä. Joukkueiden viime kohtaamisissa Under linja on osunut kuusi kertaa seitsemästä. Näin voi käydä myös tässä ottelussa. Joukkueet ovat tässä vaiheessa kautta erittäin tasaisia, mutta Milwaukee on ollut uudessa kotiluolassaan erinomainen joten luotetaan tässä kotivoittoon.

Celtics vs Pistons – Ke-aamu

Boston ja Detroit kohtasivat toisensa vain pari päivää aikaisemmin Detroitissa jossa vierasjoukkue otti 20 pisteen voiton tuottaen Pistonsille heidän kauden ensimmäisen tappionsa. Nyt nämä kaksi joukkuetta kohtaavat uudestaan keskiviikko aamuna, mutta tällä kertaa Bostonissa. Pistonsin hyökkäys on toiminut erinomaisesti tähän mennessä Blake Griffinin johdolla. Hän ja Drummond ovat olleet mainiossa vireessä. Detroit on kuitenkin ollut hieman onnekas aikaisemmissa otteluissa sillä heidän vastustajiltaan lähes aina on puuttunut jokin avainpelaaja loukkaantumisen takia. Bostonilla on ehkä liigan levein joukkue joten sitä ongelmaa ei tule. Tämän sai myös Detroit huomata sunnuntai aamulla kun Boston puolusti Detroitin hyökkäyksen nurin. Griffin oli pelannut ennen tätä ottelua yli 30 pisteen keskiarvolla mutta hän jäi nyt vain 7 pisteeseen. Samalla Bostonin heittopeli erityisesti kaaren takaa toimi. Kauden alussa Celticsin ongelma oli juuri kolmen pisteen heitot, mutta kahdessa viime ottelussa tähän ollaan saatu parannusta. Jos Boston pystyy ylläpitämään tämän saman tahdin niin he tulevat murskaamaan Detroitin myös kotonaan.

Warriors vs Pelicans – To-aamu

Länsi konferenssin kärkiottelu pelataan Oaklandissa torstai aamulla kun New Orleans Pelicans saapuu kylään. New Orleans on pelannut tällä kaudella erittäin hyvin Anthony Davisin johdolla. Pelikaanien peli riippuu erittäin runsaasti hänestä joten ei ollut ihme että ainoa ottelu jonka he ovat hävinneet (tätä kirjoittaessa) on tapahtunut ilman häntä. Jos Davis pystyy tässä ottelussa pelaamaan niin joukkue voi pystyä haastamaan suuren suosikin Golden Staten ainakin pisteiden teossa. Golden state tekee pisteitä tällä hetkellä 120 keskiarvolla ja erityisesti Stephen Curry on tulessa 33 pisteen keskiarvolla. Viime kaudella Golden state voitti kolme kohtaamista ja New Orleans yhden. Pisteitä näissä tehtiin yhteensä 234 keskiarvolla. Jos Davis pelaa niin tähän otteluun kannattaa koettaa overia.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ