NBA-Ennakko 2-4 marraskuuta

NBA:sta on nyt pelattu kohta 10% kaudesta ja Milwaukee Bucks jatkaa ainoana kaikki ottelunsa voittaneena joukkueena. Bucks on samalla siis idän kärjessä. Lännen kärjessä on odotetusti Golden State Warriors voittosaldolla 8-1.

Perjantai aamuna Bucksien 100% sarja joutuu koetukselle kun he matkustavat Bostoniin kohtaamaan idän suurimman suosikin Celticsin. Boston aloitti kauden hieman ailahdellen ja erityisesti heittopeli kolmen pisteen kaaren takaa on takerrellut. He ovat kuitenkin idässä tällä hetkellä kolmantena (5-2). He pelasivat viimeksi back-to-back ottelut Detroit Pistonsia vastaan. Ensin Detroitissa kolmoset upposivat 41% tarkkuudella ja Boston voitti 20 pisteellä. Tämän jälkeen kotona kolmoset upposivat enää 29% tarkkuudella ja tuloksena vain täpärä 3 pisteen voitto. Milwaukee on hyötynyt alkukauden aikataulusta sillä seitsemästä ottelusta viisi on ollut kotona. Viime kaudella Bucks voitti 19 ja hävisi 22 ottelua vieraissa joten voittosaldo tulee vielä tippumaan. Ei kuitenkaan välttämättä vielä tässä ottelussa. Bucks voitti viime kierroksella toisen idän suuren joukkueen Toronto Raptorsin hyvällä esityksellä. He ottivat tämän voiton vielä ilman suurinta tähteään Giannis Antetokounmpoa joka kärsi aivotärähdyksestä. Hän tulee kuitenkin mukaan tähän otteluun joten Milwaukee on vieläkin vahvempi. Jos Bostonin heittopeli kaaren takaa tökkii vielä niin Milwaukee voi viedä voiton tässä. He haluavat varmasti kostaa viime kauden pudotuspelien 7. pelin tappion Bostonille. Pelataan Milwaukeen voittoa.

Lauantai aamulla alkukauden ”kriisi” joukkue Minnesota Timberwolves (4-4) matkustaa suurimman suosikin Golden State Warriorsin vieraaksi (8-1). Minnesotan 30-vuotias pelintekijä Derrick Rose oli vuonna 2011 NBA:n MVP, mutta on tämän jälkeen kärsinyt pahoista loukkaantumista jotka ovat vieneet häneltä parhaimman terän. Viime ottelussa kovaa Utah Jazzia vastaan hän palasi parhaimpien vuosien tasolleen ja teki uransa korkeimman pistemäärän 50. Tämä oli Rosen ensimmäinen aloitusviisikko paikka tällä kaudella kun Minnesota pelasi ilman joukkueesta pois haluavaa Jimmy Butleria. Rose osoitti että Butleria ei tämä joukkue kaipaa. Roselta vaaditaan nyt toinen samanlainen peli suursuosikki Warriorsia vastaan. Minnesota on hävinnyt tähän mennessä jokaisen vierasottelunsa ja viime kaudella he hävisivät molemmat vierasottelunsa Warriorsille. Golden State voitti viimeksi kotonaan kovan New Orleans Pelicansin 131 – 121 ja ovat nyt kuuden pelin voittoputkessa. Odotan että ottelussa tulee runsaasti pisteitä eli pelataan over linjaa.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ