JOSH KELLY V KRIS GEORGE

Perjantai 16. kesäkuuta
Newcastle Metro Arena
Ison-Britannian kansainyhteison Nyrkkeilyn Välisarjan titteliottelu sekä WBA liiton titteliottelu
Josh Kelly (6-0-0 4KO) – Kris George (14 – 1, 8KO)
Kertoimet: Josh Kelly 1.005 – 14.25 Kris George

Sunderlandin Kris ”Pretty Boy”  Kelly tulee ottelemaan Commonwealth välisarjan mestarin Kris Georgen kanssa tänä lauantaina Metro Radio Areenalla, Newcastlessa. Tämä on ottelu, jonka 24-Vuotias Kellyn odotetaan voittavan. Hän on viimeksi voittanut entisen ylemmän välisarjan maailmanmestarin Antonio Molinan marraskuusa. Monet pitävät tätä ottelua askeleena taaksepäin,  vuoden 2016 Olympia urheilija Kellyllä, sillä Kris George on vain Commonwealth mestari. Josh Kelly on tappioton nyrkkeilijä jonka valmentaja näkee kuitenkin tämän olevan hyvä ratkaisu Kellyn uralle sillä hän tarvitsee vielä hieman kokemusta ammattilaiskehistä.

Josh Kelly on luonnollinen lahjakkuus jolla on loistava tulevaisuus edessään. Kellyllä on erittäin hyvä nyrkkeilyn IQ. Hänellä on nopeat liikkeet ja hän tykkää hyökätä epämiellittyvästi kulmista. Hänen valmentajansa Adam Booth pitää häntä yhtä lahjakkaimmista nyrkkeilijöistä joita hän on valmentanut. Tähän listaan kuuluvat muun muassa mestarit David Haye, George Groves, Andy Lee, Ryan Burnett jne, joten tämä kommentti on kova.

Australian Kris George on hävinnyt vain kerran 15 ottelustaan. Hänellä on kahdeksan tyrmäysvoittoa ja hänen voimansa voi häiritä Kellyn suunnitelmia. Kelly ei ole aikaisemmin kohdannut nyrkkeilijää jolla on näin paljon voimaan. Tämä ei tarkoita että George onnistuu tyrmäämään Kellyn mutta se varmasti muuttaa Kellyn tapaan toimia ja reagoida ottelussa. George on ottelussa altavastaaja sillä Kelly on nouseva tähti. Kris Georgelle tämä on kuitenkin vain yksi ottelu ja mahdollisuus matkalla Maailmanmestaruus titteliotteluun.

Australian Kris George haluaa näyttää ottelussa mitä kokemus tarkoittaa. George on hävinnyt kerran urallaan ja hän haluaa tarjota Josh Kellyllä tämän ensimmäisen tappion. George tietää että tämä on hänen suurin haasteensa sillä Josh Kellyllä on koko Britannia hänen takanaan.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun George on kohdannut tappiottoman nyrkkeilijän. Hänen kuudennessa ottelussaan hän kohtasi Ozan Craddockin Queenslandin titteliottelussa. Craddock oli ottelussa suuri suosikki mutta niin vain Geeorge pysäytti hänen kolmannessa erässä. Samoin kävin Uudessa-Seelannissa missä George voitti voittamattoman Kiwi lahjakkuuden Bowyn Morganin. George tyrmäsi hänet toisessa erässä. Kris George oli altavastaaja myös tässä Kansainyhteisön titteliottelussa vuonna 2016, mutta hän voitti selkeästi Cameron Hammondin joka myös oli Kellyn tapaan Olympianyrkkeilijä. Niin kuin George aina sanoo, Cometh the hour – Cometh the man. Mitä suurempi haste, sitä paremmin mina nyrkkeilen, sanoo 28-vuotia George. Lauantaina tämä nähdään.