Heleniukselle hävinnyt Dereck Chisora kohtaa kovan Dillian Whyten.

Monet suomalaiset tuntevat Dereck Chisoran sillä hän hävisi Helsingissä Robert Heleniukselle tuomariäänin erittäin kiistanalaisesti. Tämän jälkeen Heleniuksen tähti on laskenut kun taas Chisoran on noussut.

Nyt Chisora kohtaa Dillian Whyten heidän vuoden 2016 vuoden ottelun uusinnassa. Nämä kaksi taistelijaa ottelivat kaksi vuotta sitten täydet 12 uskomattoman hienoa erää, jossa Whyte tuomittiin voittajaksi jälleen hieman kiistanalaisella tuomiolla.

Ottaen huomioon kuinka tiukka se ensimmäinen ottelu oli niin Whyten tämänhetkinen 1.28 kerroin on hieman alhainen kun taas Chisoralle tarjotaan 3.70 kerrointa ottaa ottelussa kosto hänen tappiolleen Lontoon O2 Areenalla. Kuitenkin kun katsotaan hieman näiden kahden Brittiläisen raskaan sarjan nyrkkeilijän lähihistoriaa niin käy ilmi että molempien urat ovat menossa päinvastaisiin suuntiin.

Whytellä mahdollisuus MM-titteli otteluun

Whyte on rankattu tällä hetkellä raskaan sarjan ranking-listassa viidenneksi. Chisora voiton jälkeen hän on ottanut neljä perättäistä voittoa ja se on nostanut Whyten, lempinimeltään ”The Body Snatcher”, tilastoon 24 voittoa ja vain yksi tappio. Tämä tappio tuli juuri tämänhetkistä raskaansarjan mestaria Anthony Joshuaa vastaan.

30-Vuotias Whyte voitti viimeksi entisen WBO tittelivyön haltija, Joseph Parkerin ottelussa jossa hän onnistui yhdistämään hänen luonnollisen katutappelijan tyylinsä yhteen useamman tyylikkään nyrkkeilijäliikkeen kanssa.

Samanaikaisesti, Chisora on myös nyrkkeillyt neljä kertaa voittaen kolmesti ja häviten kerran. Hänen tämänhetkinen uransa voittosaldonsa on keskinkertainen 29-8. Chisora on nyt entisen raskaansarjan mestarin David Hayen valmennuksessa ja hän onnistui vaikuttavasti olemaan vasta kolmas nyrkkeilijä joka onnistui lyömään kovan Carlos Takamin.

Tuo voitto Takamista oli hänen 21. tyrmäysvoitto ja hän tulee mitä luultavimmin tarvitsemaan toisen samanlaisen esityksen lauantaina ottaaksen voiton sillä jos tämä menee tuomariääniin niin Whyte on teknisesti huomattavasti parempi ja mitä luultavimmin voittaa jälleen tuomariäänet.

Kukaan ei voi koskaan kiistellä siitä että Derek “Del Boy” Chisoralla ei ole sydäntä taistelle, mutta hänen heikkoutensa on kestävyyden puolella sillä usein nämä myöhäiset erät ovat kostautuneet hänelle aikaisemmin. Se voi ratkaista myös tämänkin taiston.

Whyte myös osoitti väsymyksen merkkejä hänen edellisessä ottelussaan Parkeria vastaan ja voi olla että tämäkään ottelu ei mene loppuun asti. Alle 10.5 erän puolesta voi lyödä kertoimella 2.39.

Whyte on osoittanut että hän on yhtä tasoa parempi nyrkkeilijä kuin vastustajansa ja hän on elämänsä parhaimmassa kunnossa. Tämä voi olla Chisoran viimeinen kunnon taisto ja se voi päättyä kanveesiin. Whyten tyrmäysvoittoa voi pelata 2.65 kertoimella.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ