Pacquiaon seuraava haste on ratkaista Broner “Ongelma”

Pacquiao – Broner ennakko

Manny Pacquiao palaa takaisin nyrkkeilykehään aikaisin sunnuntai aamuna ottelemaan uransa 70. ammattilaisottelun. Kahdeksan erin painoluokan maailmanmestari juhli 40-vuotis synttäreitään viime vuoden lopulla, mutta iästään huolimatta hän on vieläkin maailmanluokan nyrkkeilijä.

Seuraava “PacManin” vastus on kiistanalainen Adrien Broner. Bronerista sanottiin jossain vaiheessa  että hän on uusi Floyd Mayweather Jr, mutta nyrkkeilykehän ulkopuoliset ongelmat ovat estäneet hänen kehityksensä huippunyrkkeilijäksi. Nyt Adrien ”The problem” Broner hakee vasta ensimmäistä voittoaan kahteen vuoteen Las Vegasissa.

Ikä on vain numero Pacquiaolle

Pacquiao ei ole välttämättä enää sellainen tuhoava pyörremyrsky mitä hän aikaisemmin oli, mutta hän on vieläkin kova nimi nyrkkeilymaailmassa. Tämän takia huhut uusintaottelusta Mayweatheriä vastaan, joka tulee olemaan tässä ottelussa katsomossa, eivät ota laantuakseen.

Sen jälkeen kun Pacquaio hävisi ”Moneylle” niin filippiiniläinen on voittanut kolme neljästä ottelustaan. Viimeksi hän esti Lucas Matthyseniä ottamasta WBA-liiton välisarjan MM-titteliä. Se oli Pacquiaon ensimmäinen voitto sitten vuoden 2014, joka ei tullut tuomarien päätöksellä. Tämän vuoksi hän tuskin pystyy tyrmäämään Broneria, jonka uran ainoat kolme tappiota ovat tulleet juuri tuomarien päätöksellä.

Pacquiaon voitto tuomarien päätöksellä kertoimella 2.00 näyttää todennäköisimmältä vaihtoehdolta. Se että ottelussa mennään loppuun asti ilman tyrmäystä antaa 1.50 kertoimen.

Keskittyminen on avain Bronerin onnistumiselle

Mahtavan uran alun jälkeen, elämä näytti tulevan Bronerin nyrkkeilymenestyksen edelle ja hän vieläkin etsii sitä uransa määrittelevää voittoa. Broner on jo 29-vuotias ja aika on käymässä vähiin tälle kolmen painoluokan maailmanmestarille, joka Mikey Garcia tappion jälkeen otteli tasapelin Jessie Vargasin kanssa edellisessä ottelussaan.

Broner tulee yhden painoluokan alaspäin tähän välisarjan otteluun divisioonaan jossa hän on hävinnyt kaikki kolme aikaisempaa otteluaan (0-3). Hän kuitenkin toivoo että hänen Mayweather-tyyppinen nyrkkeilytyyli tulee aiheuttamaan Pacquiaolle ongelmia. Bronerilla on paljon voimaa iskuissaan sillä 24 hänen 33 voitostaan on tullut tyrmäyksillä.

Bronerin voitto kertoimella 3.15 houkuttelee, mutta hänen 100% keskittymiseensä ei voi luottaa tässä ottelussa erityisesti kun hän on antanut kommentteja kuten ”Jokainen päivä on lomapäivä” kysymyksiin miten hänen harjoittelunsa on mennyt.

Broner on vain “Paljon puhetta, vähän villoja” (All show, no substance) tyylinen nyrkkeilijä ja siinnä on katastrofin ainekset Pacquiaota vastaan.

KLIKKAA TÄSTÄ