Schwartzelilla on iskupaikka TPC Sawgrassin kentällä (The Players Championship ennakko)

Golfin epävirallinen viides Major turnaus lähtee käyntiin Ponte Vedra Beachillä, Floridassa torstaina ja tämän vuoden kisassa on turnauksen historias suurin palkintopotti, $12,500,000 josta voittaja saa mehevät $2,250,000.

Etelä-Afrikkalainen Charl Schwartzel näyttäisi olevan valmis nappaamaan The Players Championship (Pelaajien mestaruus) turnauksen voiton ensimmäistä kertaa.

Schwartzel päättää kuivan pokaalikautensa aurinkoisessa Floridassa

Ymmärrettäväsi suurin osa yleisön ja median huomiota tällä viikolla keskittyy sellaisiin nimiin kuin entiseen maailmanlistan ykköseen Tiger Woodsiin (25.00 voittajakerroin), Pohjois-Irlantilaiseen Rory Mcllroyhin (13.00 voittajakerroin), Justin Roseen, Dustin Johnsoniin ja muihin johtaviin voittajahaastajiin.

Kuitenkin, vuoden 2011 Masters voittaja Schwartzel on jäänyt vedonvälittäjiltä lähes kokonaan huomaamatta massiivisella 101.00 kertoimella ja tuo on ehdottomasti vedon arvoinen kun hän yrittää tulla vasta toiseksi Etelä-Afrikkalaiseksi joka on tämän turnauksen voittanut sitten Tim Clarkin vuonna 2010.

34-Vuotiaan kunto on ollut viime aikoina huolen aiheena kun hän vetäytyi pois Genesis Openista loukkaantumisen takia helmikuussa, mutta hän palasi välittömästi takaisin hyvään iskuun tullen jaetulle kuudennelle sijalle Puerto Rico Openissa ennenkuin hän päätyi jaetulle 16. sijalle Honda Classic turnauksessa.

Aikaisemmat menestykset samalla kentällä ovat yleensä olleet ratkaisevia tekijöitä näissä arvokkaissa turnauksissa ja Schwartzelilla sitä menestystä on. Hän tuli viime vuonna jaetulle toiselle sijalle Jimmy Walkerin ja Xander Schauffelen kanssa häviten viime vuoden mestarille Webb Simpsonille neljällä lyönnillä.

Toinen Etelä-Afrikkalainen on Floridassa voittajakuvioissa mukana

Vedonlyöjät voivat menestyä ihan hyvin hakemalla voittajaehdokkaita Afrikan mantereelta sillä maailmanlistan numero 28 Louis Oosthuizenille tarjotaan myös fantastisen korkeaa 91.00 kerrointa. 36-Vuotias Oosthuizen on tehnyt monta positiivista esityistä parin edellisen kuukauden ajan.

Hän otti yhdeksännen Euroopan kiertueen turnausvoittonsa vuoden 2018 Etelä-Afrikan Openissa joulukuussa ja jatkoi tätä hyvää virettä vuoden alun jälkeen tullen neljänneksi Abu Dhabin HSBC Championship turnauksessa ennenkuin hänen pelinsä loppuivat jo kahden kierroksen jälkeen Genesis Openissa.

Tuon Kalifornian turnauksen jälkeen, tämä vuoden 2010 Open voittaja on ollut 25 parhaan joukossa kahdessa seuraavassa turnauksessa ja vaikka se ei tarkoita hänen olevan aivan loistavassa iskussa niin hänen tiedetään aina parantavan peliään näissä isoissa turnauksissa.

Oosthuizen oli lähellä voittaa tämän turnauksen vuonna 2017 kun hän tuli jaetulle toiselle sijalle yhdessä englantilaisen Ian Poulterin kanssa. Sillä viikolla vain Etelä-Korean Si-woo Kim oli parempi voittaen mestaruuden kolmella lyönnillä ennen edellä mainittua kaksikkoa.

Fleetwood on iskussa juuri oikeaan aikaan

Kolmas ja viimeinen valintamme menee hyvässä iskussa olevalle englantilaiselle Tommy Fleetwoodille, joka on kohta pääsemässä maailmanlistan kymmenen parhaan joukkoon ensimmäistä kertaa, ollen tällä hetkellä 13.

Englannin kakkospelaaja aloitti vuoden 2019 kauden tulemalla kahdesti 20-parhaan joukkoon viidessä ensimmäisessä turnauksessaan. Viime viikolla Arnold Palmerin kutsuturnauksessa hän kuitenkin vaihtoi isomman vaihteen silmään ja tuli jaetulle kolmannelle sijalle.

Tämä 28-vuotias osallistui viime vuonna vasta toista kertaa tähän Players Championship turnaukseen ja sijoittui silloin jaetulle seitsemännelle sijalle. Kun pelaajia verrataan keskenään eri golfin alueilla niin Fleetwood on yhdeksäs ”Strokes Gained” osastolla, tii alueen lyönneistä hän kymmenes, mutta mitä ehkä tärkeimmin tähän kisaan, hän on ensimmäinen hiekkaeste pelastuksissa. Tuo voi olla ratkaiseva tekijä Floridassa.

Fleetwoodin voitosta tarjotaan ihan mukava 26.50 kerroin, mutta ehkä paras veto hänelle on kuitenkin “Paras englantilainen” vetomuoto. Se tarjoaa tälle Soutportista kotoisin olevalle tähtipelaajalle hyvän 4.00 kertoimen olla paras englantilainen tällä viikolla.

Yhteensä tähän kilpailuun osallistuu yhdeksän muuta englantilaista pelaajaa tällä viikolla; Justin Rose, Paul Casey, Ian Poulter, Matthew Fitzpatrick, Matt Wallace, Tyrrell Hatton, Danny Willett sekä Eddie Pepperell ovat ne muut Fleetwoodin kilpakaverit.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ