NHL:ssä pelit jatkuvat All-stars viikonlopun jälkeen

NHL ennakko 29-30 tammikuuta

NHL palaa taas normaaliin päivärytmiin pienen tauon jälkeen. Liigaa ollaan pelattu noin 50 kierrosta ja suurin suosikki Tampa Bay Lightning (Stanley Cup mestarikerroin 3.60) johtaa ylivoimaisesti 76 pisteellä. Idän konferenssissa toiseksi paras joukkue, New York Islanders, on jo 13 pisteen päässä. Koko liigan kakkonen on lännen konferenssin johtaja Calgary Flames 71 pisteellä, mutta hekin ovat pelanneet Tampaa kaksi ottelua enemmän.

Devils katkaisee tappioputkensa Pittsburghin kustannuksella (tiistai aamu 02:00)

Sami Vatasen New Jersey Devils on idän konferenssin toiseksi viimeisellä sijalla ja pudotuspeleihin on matkaa 15 pistettä. Jos ottelut runkosarjan jälkeen kiinnostavat niin heidän täytyy alkaa ottaa pisteitä ja paras mahdollinen joukkue siihen on juuri viimeisellä pudotuspelipaikalla oleva Pittsburgh penguins.

Sidney Crosby oli All-star viikonlopun MVP, mutta liigassa Pingviinien pelit eivät ole kulkeneet odotetunlaisesti. Joukkue hävisi edellisessä ottelussaan Vegasille 7-3 ja edellisestä kymmenestä ottelustaan he ovat voittaneet vain kuusi. Joukkueen pelit ovat ailahdelleet ja he ovat olleet joko tasaisen hyviä tai tasaisen huonoja. Kotona he ovat voittaneet 23 ottelustaan vain 13 (13-8-2). Tämän takia heille tarjottu 1.43 kerroin on vähän liian pieni.

New Jersey Devilsin kausi on mennyt pingviinejä heikommin ja he ovatkin hävinneet kolme edellistä otteluaan. Viimeisestä kymmenestä ottelusta he ovat voittaneet vain kolme. Tauon jälkeen heillä on kuitenkin oiva mahdollisuus pisteisiin. Devils on kohdannut Pittsburghin tällä kaudella kahdesti voittaen molemmat ottelut 1-5 ja 4-2. Tämän takia paras veto tähän on New Jerseyn moneyline 2.90 kertoimella.

Flyers hakee neljättä perättäistä voittoaan Laineen Jetsien kustannuksella (tiistai aamu 02:00)

Philadelphia Flyers jatkaa nousuaan idän jumbosijalta kohti pudotuspelejä. He ovat voittaneet kolme edellistä otteluaan ja tämä putki voi jatkua Patrik Laineen kustannuksella.

Winnipeg Jets on Philadelphiaa parempi joukkue ja he ovat läntisessä konferenssissa kolmannella sijalla ja vahvasti matkalla pudotuspeleihin. Jets on jopa liigan jaettu kolmossuosikki 10.00 kertoimella. Vaikka he kärsivät 2-4 tappion edellisessä ottelussaan Dallasille niin he ovat silti voittaneet edellisestä kymmenestä ottelustaan seitsemän.

Jets voitti Philadelphian joulukuussa Winnipegissä 7-1, mutta kun katsotaan joukkueiden lähihistoriaan niin Flyers on se joukkue joka nousee esiin. Ensinnäkin joukkueiden kuusi edellistä ottelua ovat päättynyt kotivoittoihin. Toiseksi, Philadelphia on voittanut seitsemän joukkueiden kymmenestä edellisestä kohtaamisesta. Ja kolmenneksi tähän kun lisätään että Winnipegin edellinen voitto Philadelphian Wells Fargo centeristä tapahtui vuonna 2012 niin Flyersin moneylinesta tarjottu 2.10 kerroin näyttää hyvältä.

Ristolaisen Buffalo voi yllättää Columbuksen (keskiviikko aamu 02:00)

Rasmus Ristolaisen Buffalo Sabres on hyvän alkukauden jälkeen tipahtanut niukasti pudotuspelien ulkopuolelle, mutta erot ovat kuitenkin pienet. Columbus Blue Jackets on Metropolitan divisioonassa kolmantena tällä hetkellä, mutta he ovat vain viisi pistettä Buffaloa edellä.

Sinitakit ovat kärsineet nyt kaksi tappiota putkeen kun viimeksi Minnesota voitti heidät 1-2 ja sitä ennen Montreal Canadiens kaatoi heidät 1-4. Maalienteko ei ole normaalisti Columbuksen ongelma sillä he ovat tehneet keskimäärin 3.21 maalia per ottelu joka on liigan 9. paras saldo. Maaleja he ovat päästäneet 3.02 per ottelu jolla he ovat liigassa vasta 19. sijalla.

Buffalo on tehnyt vain 2.85 maalia per ottelu jolla he ovat liigassa 20. sijalla. Puolustus onkin pelannut paremmin sillä päästettyjä maaleja on 2.98 per ottelu jolla he ovat liigan keskikastissa sijalla 15.

Joukkueet ovat pelanneet tällä kaudella kerran ja Columbus voitti niukasti kotonaan 5-4 jatkoajan jälkeen. Tämä ottelu näyttää myöskin tasaiselta ja sen takia Buffalolle tarjottu 2.50 moneyline kerroin näyttää kokeilemisen arvoiselta.

KLIKKAA TÄSTÄ