Onnistuuko Pittsburgh viimein voittamaan New Jersey Devilsin

NHL-ennakko 20-21 helmikuuta

Jokaisesta urheilulajista löytyy kaksi joukkuetta joiden keskinäiset ottelut päättyvät täysin odotusten vastaisesti. Jääkiekon NHL:ssä nämä joukkueet ovat Pittsburgh Penguins ja New Jersey Devils sillä Pingviinit ovat hävinneet tällä kaudella jokaisen ottelunsa Devilsille joka tuntuu uskomattomalta kun katsoo minkälaisessa vireessa New Jersey on ollut.

Devilsin hoodoo jatkuu Pittsburghia vastaan

Sydney Crosby ja kumppanit olivat joukkueiden viime kohtaamisessa tammikuussa suuria suosikkeja Devilsejä vastaan, mutta kärsivät kauden kolmannen peräkkäisen tappionsa 3-6 kotijäällään. Tämä tarkoitti että New Jersey voitti molemmilla kerroilla vieraissa PPG Paints Arenalla, joka on uskomaton saavutus joukkueelle joka on voittanut tällä kaudella yhteensä vain kahdeksan kertaa vieraissa.

Heidän menestyksensä Pingviinejä vastaan on täysin vastaan odotuksia sillä New Jerseyllä ei ole paljoakaan toivoa päästä pudotuspeleihin sillä he ovat jo nyt 15 pistettä viimeistä villikorttipaikkaa pitävää Montrealia perässä.

Viime kerralla kun he kohtasivat Pittsburghin niin he katkaisivat sillä voitolla kolmen ottelun tappioputken. Nyt Andy Hynesin miehistö on hieman paremmassa vireessä kuin silloin sillä he ovat voittaneet kaksi edellistä otteluaan.

Kotietu tarkoittaa että heidän kertoimensa on viime kertaista alhaisempi, mutta he ovat kaataaneet Pittsburghin tällä kaudella kotonaan Prudential Centerissä jo kerran 4-2, niin ei olisi kovinkaan suuri yllätys että he onnistuisivat voittamaan jälleen odotusten vastaisesti kertoimella 2.15. Pittsburgh on ottelussa suosikki kertoimella 1.74.

St Louis tarjoaa Torontolle Blues-kiekkoa

Koko liigan kuumin joukkue tällä hetkellä on St Louis Blues ja tämä kuuma jakso on laskenut heidän Stanley Cup kertoimensa jo niinkin alhaiseksi kuin 26.00.

Heidän hyvä jaksonsa on tullut ehkä liian myöhään että he taistelisivat läntisen konferenssin runkosarjan voitosta sillä he ovat vielä 10 pisteen takamatkalla, mutta he näyttävät kyllä joukkueelta joka on matkalla pudotuspeleihin taistelemaan konferenssin voitosta (Kerroin 11.00) ja pääsystä Stanley Cup finaaliin.

Blues on voittanut kymmenen edellistä otteluaan ja tähän jaksoon on kuulunut kaksi voittoa Nashville Predatorsista joka on vielä kuusi pistettä heidän edellään sarjataulukossa, sekä nollapeli voitto NHL:n parhaimmasta hyökkäävästä joukkueesta ja Stanley Cup mestarisuosikista, Tampa Bay Lightningista.

Nyt he kohtaavat toisen kovan testin kun he isännöivät Toronto Maple Leafsiä Enterprise Centerissä. Tämä keskiviikon kohtaaminen on kierroksen yksi tasaisimmista, mutta heidän nykyvireensä oikeuttaa heidät niukan suosikin aseman 1.90 kertoimella.

Vladimir Tarasenko on ollut Bluesin kovin kapellimestari viime pelien aikana sillä hän on tehnyt 13 pistettä edelliseen viiteen otteluun. St Louisilla on myös hyvä historia Torontoa vastaan sillä viisi viimeistä on päättynyt Bluesin voittoon joista viimeisin oli 1-4 voitto Torontossa aikaisemmin tällä kaudella.

Kasperi Kapasen Toronto on ollut kuitenkin hyvässä vireessä viime aikoina sillä he ovat voittaneet edellisistä kymmenestä otelustaan seitsemän ja ei olisi iso yllätys jos he onnistuisivat nyt nappaamaan St. Louisista kaksi pistettä 1.95 kertoimella.

Hyvästä vireestä huolimatta he kärsivät viime ottelussaan 2-0 tappion Arizona Coyotesille, joka oli tulos joka varmasti teki itseluottamukselle kolauksen ennen tätä tärkeää Blues ottelua.

Anaheimin isoa kerrointa ei voi jättää huomioimatta

Anaheim Ducksin kaudessa ei ole paljoakaan positiivista kerrottavaa, varsinkaan sen jälkeen kun heidän hyvä alkukausi suli pois todella nopeasti.

Päävalmentaja Randy Carlyle maksoi huonosta surkeiden tulosten jaksosta työpaikallaan joka pakotti General Manager Bob Murrayn astumaan penkin taakse loppukauden ajaksi.

On vaikeata sanoa vielä tässä vaiheessa onnistuuko tämä peliliike tällä kertaa, mutta ainakaan joukkueen motivaatiosta se ei tule puuttumaan, kun Ducks yrittää päästä mukaan pudotuspeleihin viiden pisteen takamatkalta.

Ducks ei ole ollut kovinkaan kovassa iskussa viime aikoina, mutta nyt kun Murray on ollut penkin päässä niin joukkue on voittanut kolmesta ottelustaan kaksi ja heille tarjotaan nyt todella isoa kerrointa otteluun Minnesota Wildia vastaan.

Anaheimille tarjotaan 3.15 kerrointa tähän otteluun joka olisi Murrayn ensimmäinen vierasvoitto hänen alaisuudessaan. Anaheim haki kuitenkin viime kuussa 0-3 voiton Xcel Energy Centeristä, joten ilman Mikko Koivua pelaava Minnesota on yllättävänkin suuri suosikki 1.38 kertoimella tähän otteluun.

Wild voitti Anaheimin 1-5 Kaliforniassa viime marraskuussa, mutta heidän nykykuntonsa ei ole kovinkaan hyvä sillä he ovat voittaneet vain yhden ottelun viimeisistä yhdeksästä. He ovat myös hävinneet viisi edellistä kotiotteluaan, joista kuitenkin kaksi oli vasta jatkoajan jälkeen. Tämä huono jakso on tullut samaan aikaan kun Mikko Koivu loukkaantui ja hänen johtajuuttaan tämä joukkue nyt kaipaisi.

KLIKKAA TÄSTÄ