NBA-Ennakko 26 – 28 lokakuuta

Kausi on edennyt nyt runkosarjassa jo viidennelle kierrokselle. Tappiottomia joukkueita on tällä hetkellä viisi kappaletta: Idässä Toronto, Milwaukee ja Detroit sekä lännessä Denver ja New Orleans (Kirjoitettu 25.10). Denver matkustaa perjantai aamuna Los Angelesiin kohtaamaan LeBron Jamesin Lakersin, joka saavutti ensimmäisen voittonsa torstai aamuna Phoenix Sunsin vieraana. He hakevat tästä ottelusta ensimmäistä kotivoittoaan, mutta se ei tule helpolla sillä Nuggets ja erityisesti Nikola Jokic ovat hyvässä vireessä. Nuggets on voittanut viisi heidän edellisestä kahdeksasta vierasottelustaan. He tekevät keskimäärin 113 pistettä per ottelu ja antavat vastustajalle keskimäärin 99.8 pistettä. Lakersin vastaavat lukemat ovat 125.3 pistettä tehtyä ja 131.7 pistettä päästettyä. Lakers pelaa nopeata koripalloa joka luo runsaasti paikkoja. Denver pelaa hitaampia hyökkäyksiä mutta he toteuttavat sitä tehokkaasti samalla ottaen runsaasti levypalloja. Lakersin pelissä on nähty runsaasti pisteitä ja uskon että sama toistuu tässäkin. Yli 239 pistettä 1.90 kertoimella.

Lauantai aamuna Chicago Bulls matkaa Charlotte Hornetsin vieraaksi. Bulls otti avausvoittonsa torstai aamulla juuri Charlottesta Chicagossa kahdella pisteellä. Charlotte on voittanut viidestä ottelustaan vain kaksi mutta neljä näistä otteluista on ollut vieraissa. Heidän ainoa kotitappionsa oli kovaa Milwaukeeta vastaan pisteellä. Bulls luottaa erityisesti Zach LaVineen joka tekee pisteitä yli 30 pisteen keskiarvolla. Bullsin muu joukkue ei ole samalla tasolla ja tämän takia Chicago hävisi kolme avausotteluaan. Hornets on ollut tällä kaudella erinomainen kolmen pisteen joukkue, mutta parissa viime ottelussa ne eivät ole uponneet. Ehkä nyt kun he palaavat kotiin niin nämä alkavat uppoamaan ja Charlotte vie ottelun selvästi. Chicago voitti viime kaudella vain 10 vierasotteluaan. Samanlaista saldoa odotetaan tälläkin kaudella. Pelataan Charlotten voittoa tasoituksella.

Sunnuntain aamun yksi isoimmista kohtaamisista on vielä tappiottoman New Orleans Pelicansin ja Utah Jazzin kohtaaminen. New Orleans kohtaa päivää ennen Brooklyn Netsin, mutta tätä kirjoittaessa siitä ei ole tulosta. Kolmessa aikaisemmassa pelissä Pelikaanit ovat ottaneet isot voitot Houston Rocketsista, Sacramento Kingsistä sekä LA Clippersistä tehden keskimäärin noin 130 pistettä per ottelu. Heidän hyökkäyspelaaminen on ollutkin erinomaista. Utah Jazz on voittanut kaksi ja hävinnyt kaksi. Heidän voitoistaan molemmat ovat tulleet kuitenkin matkaotteluista Houstonia ja Sacramentoa vastaan. Kotona tulivat niukat tappiot Memphisille ja Golden Statelle.  Utahilla oli vaikeuksia tehdä pisteitä Memphisiä vastaan, mutta Houston ottelussa tämä muuttui jossa Donovan Mitchell teki 38 pistettä. Samalla Jazz piti James Hardenin ja kumppanit aisoissa päästäen vain 89 pistettä. Viime kaudella Jazz voitti molemmat joukkueiden kohtaamiset New Orleansissa ja he saavat nyt yhden lepopäivän enemmän. Pelataan Jazzin voittoa.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ