NBA-Ennakko 5-6 marraskuuta

Liigan viimeinen tappioton joukkue Milwaukee koki edellisellä kierroksella niukan tappion vieraissa Boston Celticsille ja nyt jokaisella joukkueella on vähintään yksi tappio. Idän kärjessä jatkavat Milwaukee ja Toronto (7-1) ja heidän perässään Boston (6-2). Lännessä Golden State on odotetusti kärjessä (8-1) ja heti heidän perässään Denver Nuggets (7-1). Idän kärkijoukkue Toronto matkustaa maanantai aamuna Los Angelesiin kohtaamaan LeBron Jamesin Lakersin (3-5). Tiistaina Boston matkustaan Nuggetsin vieraaksi Denveriin.

Lakers – Raptors

Lakers varmasti odotti parempaa kauden alkua, mutta LeBron Jamesin läsnäolo ei ole ainakaan vielä ollut riittävä tehdä heistä voittavaa joukkuetta. He ovat kuitenkin voittaneet viimeiset kaksi kotiotteluaan (Nuggets 121-114 ja Mavericks 114-113) ja joukkueen peli on näyttänyt paremmalta alkukauen jälkeen. Nyt vastaan tulee yksi idän parhaimmista joukkueista. Toronto on hävinnyt tällä kaudella vain kerran, mutta samalla tämä on heille vasta neljäs vierasottelu tällä kaudella. He ovat kotonaan voittaneet jokaiset kuusi kotiotteluaan, mutta vieraissa he ovat onnistuneet kaatamaan vain Washingtonin (ennen Phoenix ottelua sunnuntaina). Raptorsin puolustus on toiminut hyvin sillä he ovat vain kolme kertaa antaneet vastustajan tehdä yli 110 pistettä ja vain kerran yli 120. Samalla Raptors itse on jäänyt alle 110 pisteen vain kerran. (Bucks 124 – 109). Joukkueet ovat muuttuneet viime kaudesta aika paljon, joten aikaisempia tilastoja on vähän huono seurata, mutta Toronto on voittanut Lakersin seitsemän kertaa putkeen. Uskotaan että he ottavat tässä kahdeksannen perättäisen voittonsa Lakersia vastaan.

Nuggets – Celtics

Tiistai aamulla pelataan yksi NBA kärkiotteluista kun idän suurin suosikki matkustaa Denveriin Nuggetsien vieraaksi. Celtics kaatoi perjantaina voittamattoman Bucksin joka varmasti lisäsi heidän itseluottamusta. Boston on nyt voittanut ennen sunnuntain Pacers peliä neljä ottelua putkeen. Bucks ottelussa Boston onnistui kolmenpisteen heitoissaan 43% tarkkuudella ja se takasi heille neljän pisteen voiton. Aikaisemmissa otteluissa heittopeli ei ole toiminut samalla tarkkuudella ja he ovat joutuneet taistelemaan voitoistaan. Nuggets on omassa kolmen voiton voittoputkessa ennen sunnuntain Utah Jazz ottelua. Denver on hävinnyt tällä kaudella vain kerran ja senkin vieraissa Lakersille. He ovat myös ainoa joukkue joka on tähän mennessä tuottanut Golden State Warriorsille kauden ainoan tappionsa. Viime kaudella Celtics voitti joukkueiden molemmat kohtaamiset, mutta Denverin kova kotivire asettaa vaa´an heidän puolelleen. Pelataan kotivoittoa.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ