NBA- Ennakko 8-10 marraskuuta

Pacers – 76ers

1.71 – 2.20

Torstai aamuna Philadelphia matkustaa Indianapolisiin kohtaamaan paikallisen Pacersin. Indiana on aloittanut kautensa hyvin sillä he ovat idän konferenssin kolmantena seitsemällä voitolla ja neljällä tappiolla. Heidän hyvä kolmen ottelun voittoputki katkesi viimein kotona tiistai aamuna kun Houston voitti 94-98. He ovat silti voittaneet viisi otteluaan viimeistä seitsemästä.

Philadelphia on yksi idän suosikeista tällä kaudella ja he ovat konferenssissa viidentenä kuudella voitolla ja viidellä tappiolla. 76ers on voittanut neljä ottelua viimeisestä kuudesta, mutta hävisi myös edellisen ottelunsa kun Brooklyn Nets otti 122-97 murskavoiton maanantai aamuna. Tämä oli heille kuitenkin back-to-back ottelu joten pientä väsymystä oli huomattavissa.

Philadelphia on hävinnyt kaikki viisi vierasotteluaan tällä kaudella ja jossain vaiheessa tämä muuttuu mutta tuskin tässä ottelussa. Pelataan kotivoittoa.

Warriors – Bucks

Liigan kärkiottelu pelataan perjantai aamulla kun Milwaukee matkustaa suursuosikki Golden Staten vieraaksi. Liigan suursuosikki Warriors on aloittanut kautensa erittäin hyvin ja johtavat lännen konferenssia yhdeksällä voitolla ja vain yhdellä tappiolla. He ovat nyt voittaneet jokaisen kotiottelunsa tällä kaudella ja ovat kahdeksan ottelun voittoputkessa.

Milwaukee on idän konferenssin toisena kahdeksalla voitolla ja kahdella tappiolla. Nämä tappiot ovat tulleet Bostonia ja nyt viime ottelussa Portland Trail Blazersia vastaan. Heidän vierassaldonsa on nyt kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Heidän vierassaldonsa viime kaudella oli 19-22, mutta Bucks näyttää tällä kaudella paremmalta.

Viime kaudella joukkueet kohtasivat kahdesti ja molemmat voittivat vierasottelunsa. Pelataan tähän Milwaukeeta tasoituksella.

Jazz – Celtics

Toinen iso lännen ja idän kohtaaminen pelataan lauantai aamuna kun Boston matkustaa Salt Lake Cityyn. Utahin piti olla lännen yksi isoimpia yllättäjiä mutta ovat tällä hetkellä vasta kymmenennellä sijalla häviten viimeiset neljä ottelua (ennen Dallas ottelua). Yllättäen joukkue on hävinnyt tähän mennessä jokaisen kotiottelunsa. He olivat viime kaudella erinomainen kotijoukkue (28-13) joten tähän tulee varmasti muutos jossain vaiheessa.

Boston on idän yksi suurimmista suosikeista, mutta kausi ei ole aivan täydellisesti vielä alkanut. Joukkue hakee vielä heittopeliään kaaren takaa ja ovat tämän takia idässä neljännellä sijalla kuudella voitolla ja neljällä tappiollaan. Celtics on tällä hetkellä pitkällä viiden ottelun vieraskiertueella ja tämä on heidän neljäs ottelunsa. Iltaa tätä ennen he kohtaavat Phoenixin joten tämä on heille Back-to-back ottelu.

Celtics on joukkueista parempi, pitkä vieraskiertue voi ottaa veronsa. Pelataan tässä kotijoukkuetta.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ