Nuggets yrittää katkaista tappioputkeaan Houstonin kustannuksella

Nuggets (9-4) – Rockets (5-7) – Keskiviikko aamu

Viime kaudella Denver jäi yhden voiton päähän pudotuspeleistä ja he olisivat kohdanneet ensimmäisellä kierroksella lännen konferenssin voittaneen Houston. Täksi kaudeksi roolit näyttävät muuttuneen sillä Denver on lännen kolmantena ja Houston vasta sijalla 12. Denver tulee tähän otteluun hävittyään kolme viimeistä otteluaan Memphisille, Brooklynille ja Milwaukeelle. He hävisivät nämä ottelut kuitenkin yhteensä vain 11 pisteellä.

Houstonin kauden alkun on mennyt täysin penkin alle, mutta parannusta on näkynyt sillä he ovat voittaneet viimeisestä kuudesta ottelustaan neljä. Viimeksi kaatui Indiana Pacers 12 pisteellä. Tämä oli heidän ensimmäinen kotivoittonsa tällä kaudella. Houston onkin vieraissa pelannut paremmin voittaen seitsemästä ottelustaan neljä.

Houston on voittanut Denverin nyt seitsemän ottelua putkeen eli voittanut heidät puhtaasti joka kerta kaksi kautta putkeen. Houston on tällä hetkellä hieman paremmassa vireessä eli pelataan tähän vierasvoittoa 2.35 kertoimella.

Timberwolves (5-9) – Pelicans (7-6) – Torstai aamu

Minnesota aloitti heidän ”uuden” kautensa edellisessä pelissä voittaen Brooklyn Netsin 7 pisteellä. Tämä oli ensimmäinen ottelu ilman huippupelaaja Jimmy Butleria jonka he pystyivät vihdoin ja viimein siirtämään pois organisaatiosta Philadelphia 76ersiin ja se saaga on nyt loppu. Ehkä nyt susien otteet paranevat. Vaikka joukkue on lännen toiseksi viimeisenä ovat he voittaneet kuudesta kotiottelustaan viisi. Heidän ongelmansa ovat olleet vieraissa missä he ovat hävinneet jokaisen ottelunsa.

New Orleans Pelicans tulee tähän otteluun hyvällä itseluottamuksella sillä he ovat voittaneet kolme ottelua putkeen ja kaatoivat viimeksi vieraissa liigan kovakuntoisimman joukkueen Toronto Raptorsin. Tämä voitto katkaisi myös Pelicansin viiden vierasottelun tappioputken. He paransivat nyt vierassaldonsa 2-5:een.

Molemmat joukkueet pitävät putkista. Edellisellä kaudella New Orleans voitti jokaisen kolmesta ottelusta Minnesotaa vastaan, mutta viime kaudella Minnesota voitti jokaiset neljä keskinäistä kohtaamista. Timberwolves kärsii nyt kuitenkin loukkaantumisista joten pelataan vierasvoittoa.

Clippers (8-5) – Spurs (7-5) – Perjantai aamu

Los Angeles Clippers on aloittanut kautensa yllättävän hyvin ja erityisesti kotiotteluissa (6-1) he ovat olleet yksi liigan parhaimpia. Viimeksi he kaatoivat kotonaan liigan suursuosikki Golden State Warriorsin jatkoajalla. Clippers on tällä hetkellä ”se” joukkue jota kukaan ei halua kohdata. Joukkue josta puuttuvat supertähdet, puolustaa erittäin hyvin ja heiltä löytyy hyökkäyspäässä useampia ratkaisijoita. Warriorsia vastaan he kyllä hyötyivät vieraiden Stephen Curryn poissaolosta sekä Kevin Durantin poistumisesta pelistä virheiden takia.

San Antonio Spurs ei ole sama joukkue mikä se oli viime vuonna. He ovat aloittaneet hyvin verrattuna siihen että kyseessä on joukkue jossa on useita uusia pelaajia ja täysin uusi pelisysteemi. He eivät ole vielä omalla tasollaan, mutta joukkue parantaa jatkuvasti vaikka hävisivätkin viime ottelunsa Sacramento Kingsille.

Viime kaudella molemmat joukkueet voittivat keskinäisissä kohtaamisissa kotiottelunsa. Uskotaan sen tapahtuvan nytkin, mutta ei isolla pistemäärällä. Pelataan kotivoittoa.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ