Huippukuntoiset Grizzlies ja Mavericks kohtaavat Memphisissä (NBA-Ennakko 20-22)

Grizzlies – Mavericks Tiistai aamu

Molemmat Memphis ja Dallas ovat liigan kovakuntoisimpia joukkueita tällä hetkellä. Memphis on voittanut viimeisestä kuudesta ottelustaan viisi ja ovat nousseet jo kovassa lännen konferenssissa toiselle sijalle. Dallas on samassa lännen konferenssissa kolmanneksi viimeisenä, mutta he hakevat tästä jo viidettä perättäistä voittoaan. Kertoo paljon kuinka kova lännen konferenssi on se että jos Dallas voittaa niin he nostavat saldonsa 50% eli 8-8. Idässä oltaisiin samalla saldolla pudotuspeleissä.

Memphis on voittanut viime otteluissaan Minnesotan, Sacramenton ja Milwaukeen. Dallas taas voitti edellisessä ottelussaan liigan suosikin Golden Staten joten molemmissa leireissä itseluottamus on kova. Vaikka Warriorisilta puuttuivat ottelusta mm. Curry ja Green niin silti Dallasin joukkuepelaaminen oli ottelussa erinomainen. Jokainen Dallasin aloittaja teki ottelussa yli 10 pistettä. Memphisiltä vanha konna Marc Gasol on ollut iskussa viime aikoina ja kun hän pelaa hyvin niin Memphis voi voittaa kenet tahansa.

Vaikka Mavericks on huippukunnossa niin he ovat onnistuneet voittamaan vain kerran tällä kaudella vieraissa ja se tuli heikkoa Chicago Bullsia vastaan. Dallasilla on myös ongelmia hyviä puolustusjoukkueita vastaan ja Memphis on niistä yksi parhaista tällä hetkellä. Pelataan tähän kotivoittoa 1.62 kertoimella sekä alle 204.5 pistettä 1.91 kertoimella.

Magic – Raptors Keskiviikko aamu

Raptors katkaisi kolmen ottelun tappioputken ottamalla voiton Chicago Bullsista ja he tekivät sen ilman Kawhi Leonardia jota he lepuuttivat raskaan Boston tappion jälkeen. Toronto silti jatkaa idän järjessä 13 – 4 saldolla. Orlando Magic on ollut tämän kauden yllätysjoukkue sillä he ovat mukana taistelussa pudotuspelipaikoista 9-8 saldolla ja he ovat voittaneet edellisestä yhdeksästä ottelustaan seitsemän. Edellisessä ottelussa kaatui New York Knicks 131-117. Tämä oli joukkueen historian ensimmäinen kerta kun he ovat onnistuneet tekemään 130 pistettä kahdessa peräkkäisessä ottelussa (Lakers kaatui 130-117).

Orlando heittää tällä hetkellä lähes 50% tarkkuudella ja Vucevic pelaa todella korkealla tasolla. Joukkueen itseluottamus on todella korkealla. Toronto taas ei ole hyvä kolmen pisteen heitto joukkue, mutta he onnistuvat silti voittamaan pelejä. Jos tässä pelissä nähdään runsaasti pisteitä niin pakko pelata kuumaa kotijoukkuetta tällä hetkellä. Kotivoitto.

Cavaliers – Lakers Torstai aamu

LeBron James palaa ensimmäistä kertaa takaisin Clevelandiin kesän suursiirron jälkeen. Hänen lähtönsä jälkeen Cleveland on tipahtanut yhdestä idän parhaimmasta joukkueesta huonoimmaksi sillä he ovat ottaneet tällä kaudella vasta kaksi voittoa. Lakersin oma kausi on ollut hieman vuoristorataa, mutta he ovat silti hyvin mukana pudotuspelikuvioissa 9-7 saldolla. LeBron teki juuri 51 pistettä toista entistä seuraansa Miami Heatia vastaan ja kun vastaan tulee liigan heikoin joukkue niin helppo nähdä että LeBron tekee murskaavat pisteet tässäkin ottelussa. Pelataan tähän Lakersin murskavoittoa.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ