Idän suursuosikit kohtaavat Bostonissa (NBA-Ennakko)

Celtics – Raptors – Lauantai aamu
1.80 – 2.05

Idän kärkijoukkueet Boston ja Toronto kohtaavat toisen kerran tällä kaudella. Kuukausi sitten Torontossa kotijoukkue otti selvän 113-101 voiton. Raptors johtaa vieläkin idän konferenssia 12-3 saldolla, mutta he ovat hävinneet kaksi viimeistä otteluaan ensin New Orleans Pelicansille (110-126) ja tämän jälkeen Detroit Pistonsille (104-106). Vieraissa Toronto on voittanut viisi ja hävinnyt vain yhden kovalle Milwaukeelle. Bostonin alkukausi on ollut yllättävän vaikea. He ovat vielä neljännellä sijalla, mutta saldo on vain 8-6. Joukkue palasi juuri kuitenkin pitkältä viiden ottelun vieraspelimatkalta josta heillä oli saldon yksi voitto ja neljä tappiota. Heti kotiin päästyään he voittivat Chicago Bullsin selvästi 111-82. Bostonin seuraavat ottelut ovat Torontoa helpommat joten voi olla että idän suursuosikki nousee tästä.

Toronto aloittaa tässä ottelussa oman neljän ottelun vierasputkensa joten lisää tappioita voi olla luvassa. Toronto on pelannut pelien aikana epätasaisesti ja he ovat johtaneet monasti yli 20 pisteellä, mutta vastustaja on monta kertaa tullut takaisin lopussa. Yleensä nämä johdot ovat riittäneet, mutta Detroitia vastaan 19 pisteen johto ei riittänyt. Uskotaan tässä kotijoukkueen voittoon varsinkin jos Serge Ibaka ei pysty pelaamaan Torontolle.

Pelicans – Nuggets – Sunnuntai aamu

New Orleans Pelicansin kolmen ottelun voittoputki katkesi Minnesota Timberwolvesin vieraana tällä viikolla, mutta joukkue onkin ollut parempi tällä kaudella kotonaan kuin vieraissa. Pelikaanien kotisaldo on 5-1. Koko kauden saldo on tasan 50% eli 7-7. Nyt he kohtaavat lännen kolmosen, Denver Nuggetsin, jonka koko kauden saldo on 10-5.

New Orleans sai Anthony Davisin takaisin loukkaantumisen jäljiltä tuohon Minnesota otteluun ja hän auttoikin joukkueen ottamaan 21 pisteen takamatkan kiinni, mutta lopussa tuli hieman väsymystä ja Minnesota otti voiton. Denver katkaisi oman neljän ottelun tappioputkensa viime pelissä murskaamalla Atlanta Hawksin 45 pisteellä.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kerran kun Denver voitti kotonaan 116-111. Viime kaudella jokainen ottelu päättyi kotivoittoon. Molemmat joukkueet pystyvät tekemään runsaasti pisteitä joten pelataan tässä Over vaihtoehtoa.

Heat – Lakers – Maanantai aamu

LeBron palaa takaisin Miamiin missä hän voitti ensimmäiset mestaruussormuksensa. James ja Lakers ovat tällä hetkellä iskussa sillä LeBron nousi edellisessä pelissä kaikkien aikojen tilastoissa viidennelle sijalle pisteissä ohi Wilt Chamberlainin. Samalla Lakers on nyt neljän ottelun voittoputkessa ja ovat nousseet kovassa lännen konferenssissa jo seitsemänneksi. He joutuvat kuitenkin tulemaan toimeen ilman Rajon Rondoa joka loukkasi kätensä viime ottelussa ja on ulkona seuraavat 3-5 viikkoa.

Miami oli hävinnyt kolme ottelua putkeen ennen edellistä peliä missä he ottivat selvän 120-107 voiton Brooklyn Netsistä. Miami on idän konferenssissa tällä hetkellä sijalla yhdeksän 6-8 saldolla. Erityisesti kotona ei ole kulkenut sillä kotisaldo on tällä hetkellä 3-5.

Lakers on joukkueista kuumempi tällä hetkellä joten pelataan vieraita ja LeBron Jamesiä entistä joukkuettaan vastaan.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ