Uudelleensyntynyt Houston kohtaa toistamiseen Detroitin

Pistons – Rockets – Lauantai aamu

Joukkueet kohtasivat torstai yönä Houstonissa kotijoukkueen voittaessa 126-124. Viime kauden lännen konferenssiykkösen Houstonin kauden ensimmäiset kolme viikkoa olivat täysi sekamelska. Joukkue ei heittänyt hyvin ja puolustus oli surkeaa. Nyt kuitenkin tilanne on toinen. He pääsivät eroon Carmelo Anthonysta ja ovat nyt viiden ottelun voittoputkessa. He ovat voittaneet kymmenestä viime ottelustaan kahdeksan ja heidän puolustuksensa on ollut liigan seitsemänneksi paras.

Nyt he kohtaavat Detroit Pistonsin jonka puolustus on liigan kuudenneksi paras. Detroit on ”putkijoukkue”. He voittivat neljä kauden ensimmäisestä ottelustaan. Tämän jälkeen hävisivät viisi ja ovat nyt voittaneet neljä viimeisestä kuudesta ottelustaan. Yllättäen kuitenkin tämä Houstonin ”Home-and-Home” kohtaaminen ovat heidän ensimmäiset ottelunsa länsikonferenssin joukkueita vastaan tällä kaudella.

Detroitilla on pituusylivoima korin alla Chris Paulin ja Blake Griffinin muodossa. Houstonilla on taas takakentällä etu Chris Paulin, James Hardenin ja James Ennisin takia. Tämä ottelu ratkeaa siihen kumpi joukkue puolustaa paremmin. Detroitissa tuskin nähdään yhtä monta pistettä kuin Houstonissa. Pelataan tähän siis pistelinjan alle vetoa. Houston voi myös hakea toisen peräkkäisen voiton Detroitista.

Mavericks – Celtics – Sunnuntai aamu

Boston kohtaa vielä ennen tätä ottelua lauantai aamulla Atlanta Hawksin, mutta he ovat tällä hetkellä kolmen ottelun tappioputkessa ja hävinneet seitsemän viimeisestä kymmenestä ottelustaan. Viimeksi he kärsivät tappion heikkoa New York Knicksiä (5-14) vastaan. Tuossa ottelussa Boston näytti hitaalta ja täysin haluttomalta. Knicksien syöttöpeli oli liigan huonoin ennen tätä ottelua, mutta he onnistuivat antamaan 25 koriinjohtavaa syöttöä Bostonia vastaan. Normaalisti puolustus kuitenkin toimiin. Bostonin hyökkäys on ollut se isoin ongelma sillä se on vasta liigan 23. tehokkain. Heillä on nyt 9-9 saldo jolla he ovat idän konferenssin kahdeksannella sijalla.

Voittamalla tämän ottelun Dallas pääsisi myös 50% saldoon (8-9). Mavericks on ollut tällä kaudella erinomainen kotijoukkue voittaen yhdeksästä ottelustaan seitsemän. Edellisessä ottelussa kaatui Brooklyn Nets 119-113. He aloittivat kauden huonosti voittaen vain kaksi yhdeksästä ensimmäisestä ottelustaan, mutta ovat tämän jälkeen voittaneet kuusi edellisestä kahdeksasta. Tämä vielä ilman Dirk Nowitzkya joka on vieläkin loukkaantunut. Luka Doncic on ollut erinomainen tehden keskimäärin lähes 20 pistettä per ottelu. Puolustus on myös parantunut peli peliltä.

Pelataan tähän paremmassa vireessä olevaa kotijoukkuetta.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ