Raptors kohtaa Warriorsin mahdollisessa NBA-finaalien esinäytöksessä

Toronto Raptorsilla on tällä hetkellä NBA-liigan paras voittosaldo (22-7)  ja nyt heidän mestarintaitonsa testataan kovimmalla mahdollisella tavalla kun liigan suurin suosikki Golden State Warriros tulee vastaan. Kun Toronto on Idän tämänhetkinen suosikki ja  Golden State lännen, niin nämä joukkueet voivat hyvinkin kohdata ensi kesällä NBA-finaaleissa.

Golden Staten nousukunto jatkuu (torstai aamu 5:30)

GSW:llä oli vaikeuksia pelinsä kanssa kun Steph Curry oli loukkaantuneena ja he vielä hävisivät ensimmäisen ottelunsa kun hän tuli takaisin, mutta he ovat nyt ottaneet neljä voittoa putkeen ja nousseet lännen toiselle sijalle 19-9 saldolla. Samanaikaisesti Raptors on pelannut hieman heikommin vaikka he viime yönä voittivatkin LA Clippersin. Clippers voitto oli vasta Raptorsin toinen viiteen otteluun.

Warriorsin neljän ottelun voittoputkeen kuului 10 pisteen voitto idän kakkosesta Milwaukee Bucksista jolle Toronto hävisi oman ottelunsa maanantaina viidellä pisteellä. Golden State pystyy jatkamaan tätä voittoputkeaan kotiyleisönsä edessä Oracle Areenalla.

Kanadalaiset ovat olleet erittäin hyvässä vireessä, mutta viimeaikaiset tappiot Denverille, Milwaukeelle ja Brooklynille ovat osoittaneet että heidät pystytään voittamaan. Golden Staten alkukautta vaivasi loukkaantumiset ja epävarmat otteet. Heiltä puuttui joukkuehenki ja he ovatkin nyt valmiita laittamaan kaiken sen taakseen ja ottamaan tämänhetkisestä pahimmasta haastajastaan ison voiton.

Kuten aikaisemmin mainittiin niin nämä samat joukkueet voivat kohdata NBA-finaaleissa konferenssien voittajina. Warriorsin mestaruudelle tarjotaan 1.57 kerrointa kun taas Toronton kerroin on 9.00.

Buckseilla paha vierasmatka Indianaan (torstai aamu 02:00)

Milwaukee (18-8) näyttää hyvältä haastajalta idän konferenssin voittoon, samaten kuin Raptors ja nousukunnossa oleva Boston Celtics, mutta siltikin he voivat jäädä jalkoihin tässä Central divisioonan joukkueiden kohtaamisessa Indiana Pacersille.

Milwaukee  on 1.28 kertoiminen suosikki voittamaan tämän divisioonan, mutta 5.00 kertoimista Pacersia ei kannata unohtaa ihan vielä.

Indianalla on 9-4 voittosaldo kotonaan Bankers Life Fieldhouse areenalla ja he ovat voittaneet kuusi viimeisestä seitsemästä ottelustaan siellä.

Milwaukee ei ole ollut yhtä hyvä vieraissa (5-5) kuin he ovat olleet kotonaan (13-3) ja vaikka he ovat ottaneet vieraissa voiton Golden Statea ja Torontoa vastaan niin heidän vierassaldonsa voi tippua alle 50% tämän Indiana ottelun jälkeen.

Lakersillä kova ottelu Houstonissa (Perjantai aamu 03:00)

Houston oli viime kaudella kaikista lähimpänä estämään Golden Staten toisen perättäisen mestaruuden sillä he veivät läntisen konferenssifinaalin seitsemänteen otteluun.

Tämä kausi ei ole mennyt James Hardenille ja muulle joukkueelle ihan suunnitelmien mukaan ja heillä tulee olemaan tiukkaa päästä mukaan edes pudotuspeleihin jos tilanne jatkuu samanlaisena. He ovat lännen toiseksi viimeisenä tällä hetkellä 12-14 saldolla.

Jossain vaiheessa Rocketsin peli löytää itsensä sillä heillä on niin paljon laatua joukkueessa, että samanlainen taaperrus ei voi jatkua. LeBron Jamesin LA Lakers (17-10) onkin erittäin hyvä vastus näyttää mitä Houstonissa osataan ja ottaa iso voitto saman konferenssin kilpailijasta.

Kiitos LeBron Jamesin saapumisen, Lakersiä voidaan jopa pitää yhtenä mahdollisena mestariehdokkaana, mutta heidän on parannettava vierassaldoaan jotta edes lännen finaalit olisi mahdollista. Lakersin vierassaldo on 6-6 ennen tätä ottelua.

Houston on aloittanut ottamaan voittoja kotiotteluistaan (6-5) ja Toyota Centerin kentältä ovat viime aikoina joutuneet poistumaan tappio niskassaan niin Golden State kuin Indiana Pacerskin. Rockets voi lisätä tähän listaan mahdollisesti nyt myös LA Lakersin.

Houstonin mestaruudelle tarjotaan 15.00 kerrointa jai iso voitto LeBronista ja Lakersistä voi olla juuri se asia joka uudelleen käynnistää heidän kautensa.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ