Boston laittaa Toronton voittoputken koetukselle

NBA-ennakko 17-18 tammikuuta

Toronto suuntaa seuraavaksi Bostoniin torstai aamuna idän konferenssin kärkijoukkueena ja vierasvoitto isosta divisioonan kilpakumppanista olisi heille jo kuudes peräkkäinen.

Boston oli ennen kauden alkua konferenssin suuri voittajasuosikki, mutta kausi ei ole mennyt ihan putkeen ja he ovat idässä viidennellä sijalla heille heikolla 25-18 voittosaldolla.

Voitto Bostonissa olisi iso juttu Raptorsille (Torstai aamu 03:00)

Raptors koettaa jatkaa viiden pelin voittoputkeaan samalla kun Boston yrittää katkaista kolmen pelin tappioputkensa. Vierailija voikin käyttää hyväksi Bostonin huonoa virettä tässä ottelussa joka on tärkeä molemmille.

Kotijoukkue voi joutua peliin jälleen ilman tärkeää Kyrie Irvingiä sillä hän kärsii käsivammasta joka piti hänet poissa myös joukkueen edellisestä tappio-ottelusta Brooklyn Netsiä vastaan. Marcus Smartin pelaaminen on myös epävarmaa sairauden takia.

Boston on voittanut kuusi edellistä otteluaan TD Gardenissa, mutta heidän itseluottamuksensa on hieman alamaissa huonosti menneen vieraskiertueen takia jossa he hävisivät Brooklyn Netsille, Orlando Magicille sekä Miami Heatille.

Toronto Raptors voitti Milwaukee Bucksin, joka on Toronton pahin haastaja idän konferenssissa, vieraissa aikaisemmin tässä kuussa ja he ovat liigan kakkossuosikki 8.00 kertoimella. Toronton voitto nostaisi heidät lähemmäksi runkosarjan idän konferenssin ykkössijaa ja pudotuspelien kotietua.  Toronton voittoa yhden pisteen tasoituksella voit pelata 1.91 kertoimella.

Torontolle heti toinen perään (Perjantai aamu 02:30)

Toronto, jonka kerroin idän konferenssin voittajaksi on 2.75, pelaa heti Boston ottelun jälkeen Phoenix Sunsia vastaan seuraavana yönä.

Phoenix on läntisen konferenssin viimeisenä ja heillä ei ole enää mitään toivoa päästä pudotuspeleihin tällä kaudella, joten Raptorsin pitäisi ottaa tästä ottelusta helppo voitto. Toronto on yksi liigan parhaimmista kotijoukkueista häviten vain neljä ottelua. Neljä ottelua on myös saman verran mitä Phoenix on pystynyt tällä kaudella vieraissa voittamaan.

Golden State liian vahva Pelicansille (Torstai aamu 05:30)

Hallitseva mestari Golden State Warriors on parantamassa otteitaan heikon alkukauden jälkeen ja on nyt nousemassa taas lännen konferenssin kärkitaisteluun. Warriors on ottanut neljä voittoa nyt putkeen ja ovat enää yhden voiton päästä lännen konferenssin kärkijoukkuetta Denver Nuggetsia.

Golden Statella ei pitäisi olla mitään vaikeuksia ottaa voittoa New Orleans Pelicansia vastaan torstai aamulla kun he hakevat nyt jo kolmatta peräkkäistä kotivoittoaan.

New Orleans on voittanut kaksi viimeisestä kolmesta vierasottelustaan, mutta nuo voitot tulivat heikkoa Cleveland Cavaliersia, joka on liigan yksi huonommista joukkueista tällä hetkellä,  sekä huonossa vireessä olevaa Los Angeles Clippersiä vastaan.

Pelicans on onnistunut ottamaan vain kuusi voittoa 23 vierasottelusta tällä kaudella ja Golden State voi jatkaa tätä huonoa saldoa ottamalla voitto isolla marginaalilla. Golden Statea voit pelata -6 pisteen tasoituksella kertoimella 1.91.

Golden Staten mestaruuskerroin on noussut alkukaudesta, mutta on silti vielä niinkin alhainen kuin 1.62. Lännen konferenssin voitolle heidän kertoimensa on 1.36. New Orleansin kerroin lännen konferenssin voitolle on 41.00 ja Southwest divisioonan voittoon 9.50.

 Denver Nuggets voi murskata Lauri Markkasen Chicagon (Perjantai aamu 04:00)

Denver jatkaa epäilijöidensä uhkaamista ja he näyttävät todelliselta mestariehdokkaalta vaikka heiltä puuttuu joukkueesta mega tähdet.

Nuggets kohtaa Lauri Markkasen Chicago Bullsin Pepsi Centerissä tällä viikolla ja lännen konferenssin kärkijoukkue voi ottaa vakuuttavan voiton tästä ottelusta.

Denverin mestaruuskerroin on laskenut koko ajan, mutta se on vieläkin korkea 34.00 ja heillä ei pitäisi olla mitään ongelmia ottaa voittoa Bullsista tässä ottelussa. Denver on hävinnyt tällä kaudella kotonaan vain kolmasti he ovat voittaneet kymmenestä viimeisestä ottelustaan kahdeksan.  Voitto tästä ottelusta pitäisi lännen kovimman suosikin, Golden Staten,vielä ainakin yhden ottelun verran heidän takanaan sarjataulukossa.

Vain Cleveland Cavaliers on pelannut huonommin tällä kaudella kuin Chicago Bulls ja tämä ottelu Denverissä yhtä liigan parhaimmista joukkueista vastaan voi olla liikaa pyydetty tältä nuorelta ja huonosti viime otteluissa pelanneelta joukkueelta.

Lakers odottaa LeBronin paluuta kiihkeästi (Perjantai aamu 04:30)

Los Angeles Lakersin pitäisi antaa päivitys LeBron Jamesin nivusvammasta tällä viikolla, mutta mitä luultavimmin tämä vierasmatka Oklahoma Cityyn tulee liian aikaisin tälle kolminkertaiselle mestaruussormuksen voittajalle.

Lakers ei ole pelannut hyvin ilman Jamesia ja jo varmalta näyttänyt pudotuspelipaikka on todella uhattuna. Lakers on voittanut viimeisestä kymmenestä ottelustaan vain neljä ja he ovat tippuneet juuri pudotuspeliviivalle kahdeksanneksi.

Vaikka LeBron kuntoutuisikin tähän otteluun Thunderia vastaan niin se on silti tälle Los Angelesin joukkueelle kova ottelu sillä Oklahoma City on lännen kolmosena ja heidän mestaruuskertoimensa on laskenuttämän hetkiseen 23.00. Sama kerroin kuin Los Angeles Lakersillä on tällä hetkellä.

Thunderilla on vankka 14-6 voittosaldo kotiotteluissa tällä kaudella. Lakers on taas vieraissa hävinnyt useammin kuin ovat voittaneet. Luke Waltonin joukkue otti komean voiton Golden State Warriorsista vieraissa ottelussa jossa LeBron James loukkaantui, mutta muuten heillä on ollut vaikeuksia ottaa voittoja vieraissa muita lännen kärkijoukkueita vastaan. Joukkue on hävinnyt Utah Jazzille, Houston Rocketsille, San Antonio Spursille ja Sacramento Kingsille viimeisen viiden viikon aikana vieraissa. Tämä voi tarkoittaa että he joutuvat kokemaan yhden ison tappion lisää Chesapeake Energy Areenalla.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ