Seahawks – Packers avaa kuuman NFL peliviikon

Amerikkalaisen jalkapallon NFL 2018 kauden yhdestoista peliviikko alkaa torstain ja perjantain välisenä yönä kun Green Bay Packers (4-4-1) matkustaa Seattleen Seahawksin (4-5) vieraaksi. Joukkueet kohtasivat toisensa 2014 NFC konferenssin mestaruusottelussa ja siitä on jäljellä vielä molempien päävalmentajat Mike McCarthy ja Pete Carroll sekä pelinrakentajat Aaron Rodgers sekä Russell Wilson, mutta se mikä on muuttunut että kumpikaan ei ole tällä hetkellä taistelemassa konferenssin voitosta vaan siitä pääsevätkö he edes pudotuspeleihin.  Molemmat joukkueet tietävät että tappio tässä ottelussa voi hyvinkin tarkoittaa pudotuspelimahdollisuuksien menettämistä sillä kautta ei ole enää hirveästi jäljellä.

Molemmat uskovat että he ovat parempia joukkueita kuin mitä sarjataulukko osoittaa sillä Green Bay on pelannut kaksi tiukkaa ja tasaista peliä liigan suurimpia suosikkeja Los Angeles Ramsia ja New England Patriotsia vastaan häviten niukasti aivan viime hetkillä. Seattlen kaikki viisi tappiota ovat tulleet alle 10 pisteen erolla. Näistäkin kaksi oli kovaa Ramsia vastaan. Kotijoukkue on laitettu tähän vedoissa suosikiksi ja ihan syystä. Packers on hävinnyt jokaisen vierasottelunsa tällä kaudella ja he eivät ole hyviä puolustamaan juoksuhyökkäystä. Kuinka ollakkaan Seattlen juoksyhyökkäys on liigan parhaimpia. Pelataan tähän otteluun kotivoittoa, mutta niukkaa sellaista.

Ravens – Bengals

Sunnuntaina pelataan kova AFC North divisioonan kohtaaminen kahden ”kriisi” joukkueen välillä. Kotijoukkue Baltimore on hävinnyt kolme viimeistä otteluaan ja heillä on mahdollinen loukkaantumisongelma pelinrakentaja Joe Flaccon kanssa. Flacco ei ole pelannut kovinkaan hyvin viime aikoina joten Baltimore voi hyvinkin aloittaa Lamar Jacksonilla jolle tämä ottelu olisi uran ensimmäinen. Koska pelinrakentaja on niin tärkeä osa peliä niin tämä ei lupaa hyvää pudotuspelipaikaista taistelevalle Ravensille.

Asiat eivät mene yhtään sen paremmin Cincinnatissakaan. Bengalsilla on tällä hetkellä koko sarjan huonoin puolustus ja he antoivatkin potkut puolustuskoordinaattorilleen edellisen New Orleans tappion jälkeen. Tilalle palkattiin Hue Jackson joka viimeksi toimi valmentajana surkeassa Cleveland Brownsissa kahden ja puolen vuoden aikana jolloin hän voitti vain 3 ottelua ja häviten 36. Bengalsin puolustukselta on siis kohtuullisen turha odottaa suurta parannusta.

Ravensin hävisi tällä kaudella Bengalsille 34-23 ja uskotaan että Bengals (puolustuksestaan huolimatta) ottaa tästäkin ottelusta voiton.

Redskins – Texans

Kaksi omien divisiooniensa johtajaa kohtaavat Washingtonissa. Molemmat ovat tällä hetkellä matkalla pudotuspeleihin, mutta lipsahduksiin ei ole varaa. Molemmat ovat myös hyvässä vireessä sillä Washington on voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan neljä kun taas Houston hävisi kolme ensimmäistä otteluaan, mutta on voittanut kuusi ottelua nyt putkeen.

Redskins puolusti hienon 16-3 voiton edellisessä ottelussaan Tampa Bayta vastaan, mutta sitä ennen he päästivät 38 pistettä Atlantaa vastaan. Puolustus ei ole heidän parempi osa-alue joten heidän tulee olla tarkkana kovaa Houstonia vastaan. Washingtonin peleissä on tällä kaudella ollut yllättävä putki sillä joukkue joka on tehnyt ensimmäiset pisteet ei ole koskaan joutunut ottelussa tappiolle. Tämä on hyvä vinkki live vedonlyöntiin.

Houston oli viime viikolla lepovuorossa joka tuli voittoputkesta huolimatta ihan hyvään saumaan sillä muutama tärkeä pelaaja sai hyvää lepoa. Houstonin hyökkäys on edelleen heikko, vaikka he saivatkin Miamia vastaan tehtyä 42 pistettä joka oli heidän kauden paras saldonsa tähän mennessä. Joukkueen kivijalka on kuitenkin puolustus. He päästävät keskimäärin alle 20 pistettä per ottelu ja se antaa heillä aina mahdollisuuden voittaa. Pelataan tähän vierasvoittoa.

Tällä viikolla lepovuorossa ovat Bills, Browns, Dolphins, Patriots, Jets ja 49ers.

Perjantai 16 marraskuuta

Seattle Seahawks (4-5) – Green Bay Packers (4-4-1) 03:20 Centurylink Field, Seattle
Kertoimet: Seahawks 1.68– Packers 2.25

Sunnuntai 18 marraskuuta

Baltimore Ravens (4-5) – Cincinnati Bengals (5-4) 20:00 M&T Bank Stadium, Baltimore
Kertoimet: Ravens 2.95 – Bengals 1.43

Atlanta Falcons (4-5) – Dallas Cowboys (4-5) 20:00 Mercedes-Benz Stadium, Atlanta
Kertoimet: Falcons 1.58 – Cowboys 2.50

New York Giants (2-7) – Tampa Bay Buccaneers (3-6) 20:00 Metlife Stadium, New York
Kertoimet: Giants 1.83 – Buccaneers 2.05

Jacksonville Jaguars (3-6) – Pittsburgh Steelers (6-2-1) 20:00 Tiaa Bank Field, Jacksonville
Kertoimet:  Jaguars 3.05 – Steelers 1.41

Washington Redskins (6-3) – Houston Texans (6-3) 20:00 Fedexfield, Washington
Kertoimet: Redskins 2.30 – Texans 1.68

Indianapolis Colts (4-5) – Tennessee Titans (5-4) 20:00 Lucas Oil Stadium, Indianapolis
Kertoimet: Colts 1.80 – Titans 2.10

Detroit Lions (3-6) – Carolina Panthers (6-3) 20:00 Ford Field, Detroit
Kertoimet: Lions 2.70 – Panthers 1.51

Los Angeles Chargers (7-2) – Denver Broncos (3-6) 23:05 Rokit Field at Stubhub centre, Los Angeles
Kertoimet:  Chargers 1.28 – Broncos 3.85

Arizona Cardinals (2-7) – Oakland Raiders (1-8) 23:05 State Farm Stadium, Phoenix
Kertoimet: Cardinals 1.46 –Raiders 2.85

New Orleans Saints (8-1) – Philadelphia Eagles (5-4) 23:25 Mercedes-Benz Superdome, New Orlean
Kertoimet: Saints 1.25 – Eagles 4.20

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ