NFL – NFC Pohjoisen Bears ja Vikings kohtaavat divisioonan kärkiottelussa Chicagossa

Maanantai 19 marraskuuta

Chicago Bears (6-3) – Minnesota Vikings (5-3-1) 03:20 Soldier Field, Chicago
Kertoimet: Bears 1.68 – Vikings 2.25

Tämä on tiukka ottelu NFC Pohjoisen divisioonan voitosta. Chicago on voittanut kolme viimeistä otteluaan ja heidän saldonsa tällä hetkellä on 6-3. Minnesotan Viikingeillä on lähes samanlainen saldo, mutta yksi heidän ottelunsa päättyi tasapeliin, 5-3-1.

Tämä on molemmille yksi tärkeimmistä otteluista tämän kauden aikana. Varsinkin Chicagolle sillä siitä on pitkä aika kun he ovat taistelleet viimeksi divisioona voitosta. Chicago aloitti kauden nuorella pelinrakentajalla Mitchell Trubiskyllä joka on parantanut huomattavasti kauden edetessä. Vikingsillä on myös uusi pelinrakentaja joka heikon alkukauden jälkeen on auttanut joukkueensa voittamaan neljä viimeisetä viidestä ottelustaan. Minnesotalla puolustus on myös näyttänyt elpymisen merkkejä Detroitia ja New Orleansia vastaan. Minnesotan puolustus oli viime kaudella liigan paras ja jos he pääsevät edes lähelle samaa tasoa niin Minnesota voi tällä kaudella mennä vielä pitkälle.

Soldier Field oli aiemmin todella vaikea paikka voittaa Vikingsille, mutta nyt Minnesota hakee jo kolmatta voittoaan neljästä viime visiitiltään. Vaikka Trubisky on ollut tällä kaudella hyvä niin hänellä on ollut vaikeuksia kun vastustajan puolustaja asettaa painetta Blitzillä. Siinnä Minnesota on hyvä joten pelataan vierasvoittoa.

Tiistai 20 marraskuuta

Los Angeles Rams (9-1) – Kansas City Chiefs (9-1) 03:15 Los Angeles Memorial Coloseum
Kertoimet: Rams 1.60 – Chiefs 2.45

Konferenssien tämänhetkiset johtavat kohtaavat Los Angelesissa. Tämä ottelu piti alunperin pelata Mexico Cityssä, mutta Azteca stadionin kenttä oli liian huonossa kunnossa, joten ottelu siirrettiin takaisin Los Angelesiin. Monet pitävät että nämä joukkueet tulevat kohtaamaan toisensa ensi vuoden puolella vielä Super Bowlissa sillä molemmat joukkueet ovat hävinneet tällä kaudella vain kerran.

Molempien joukkueiden hyökkäykset ovat erittäin hyviä. Chiefs on liigan toiseksi ja Rams kolmanneksi paras hyökkäysjoukkue. Tämä ottelu voi hyvinkin ratketa puolustukseen jossa Rams on hieman parempi liigan 14. sijalla kun Chiefsin puolustus on sijalla 19.

Molemmat joukkueet tekevät keskimäärin yli 33 pistettä per ottelu joten tässä ottelussa voidaan nähdä runsaasti pisteitä. Pelataan tähän yli 63 pistetttä 1.95 kertoimella.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ