Taistelu pudotuspeli paikoista kiihtyy: Vikings – Packers ja Texans – Titans (NFL ennakko)

Maanantai 26 marraskuuta


Minnesota Vikings (5-4-1) – Green Bay Packers (4-5-1) 03:20 U.S. Bank Stadium
Kertoimet: Vikings 1.57 – 2.55 Packers

Tämän piti olla NFC North- Divisioonan kärkiottelu, mutta kumpikin joukkue on pelannut tällä kaudella alle odotusten ja Chicago Bears on viemässä Divisioonan voiton tällä tahdilla. Vikings hävisi juuri Chicagolle edellisessä ottelussaan ja heidän faninsa ovat nyt vihaisia. Tämän kauden ei pitänyt mennä näin. Green Bayssä on samanlainen mieliala. Siellä halutaan että pitkäaikainen valmentaja McCarthy lähtisi. Vaikka hän on johdattanut Green Bay pudotuspeleihin yhdeksän kertaa 12 kaudesta niin moni ajattelee että se oli enemmän pelinrakentajien Brett Favren ja Aaron Rodgersin ansiota.

Minnesotan ongelma on hyökkäyksessä jossa suurin syy on mennyt hyökkäyskoordinaattori John DeFilippon suuntaan. Monet eivät ymmärrä hänen tarjoamiaan pelejä. Pelinrakentaja Cousins ei ole myöskään ollut parhaimmillaan varsinkaan Chicago ottelussa. Puolustus kuitenkin on vielä liigan viidenneksi paras.

Packersin ongelmat ovat vieraspeleissä joissa he ovat hävinneet kaikki viisi otteluaan. Tätä ei auta että heiltä puuttuu puolustuksesta loukkaantumisten takia muutama tärkeä pelaaja. He voivat aloittaa kolmella tulokkaalla tässä ottelussa.

Packersin loukkaantumishuolien sekä huonon vieraspelisaldon takia pelataan kotijoukkueen voittoa.

Tiistai 27 marraskuuta


Houston Texans (7-3) – Tennessee Titans (5-5) 03:15 NRG Stadium, Houston
Kertoimet: 1.35 – 3.35

Kierroksen viimeinen ottelu pelataan Houstonissa jossa AFC South- Divisioonan Texans ja Titans iskevät yhteen. Kotijoukkue hävisi kauden kolme ensimmäistä otteluaan, mutta ovat nyt seitsemän ottelun voittoputkessa. Titansilla on hieman heikompi 5-5 saldo, mutta he ovat voittaneet sekä Dallasin että New Englandin edellisissä kolmessa ottelussaan ja hekin vielä jahtaavat sitä himoittua pudotuspelipaikkaa. Voitto tästä Titansille nostaisi heidät vielä taistelemaan Divisioona voitosta.

Houstonin vahvuus on puolustuksessa jossa he eivät ole päästäneet 23 pistettä enempää edellisissä kuudessa ottelussaan. J.J. Watt ja Jadeveon Clowney ovat liigan eliittiä ja he dominoivat totaalisesti Washingtonin hyökkäystä viime vikolla tehden 5 säkitystä ja ottaen 2 sieppausta. Tämä on suuri etu Tennesseen heikkoa hyökkäystä vastaan. Titans hävisi viime viikolla Indianapolikselle ja erityisesti pelinrakentaja Marcus Mariotalla oli heikko päivä. Hän ei pelannut enää toisella puoliajalla. Hän ei välttämättä pelaa tätä ottelua, mutta se tuskin tasoa hirveästi nostaa sillä varapelinrakentaja Blaine Gabbert ei ole ollut yhtään sen parempi.

Titansin puolustus on myös hyökkäystä parempi joten pelataan tähän alle 41.5 pistettä 1.97 kertoimella.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ