Kisa villeistä kortteista kuumenee – NFL – Ennakko 15-16 joulukuuta

NFL:ssä pelataan kolmanneksi viimeinen kierros tänä viikonloppuna ja usealle joukkueelle se on tulos tai ulos hetki. Kolme joukkuetta on varmistanut paikkansa jo pudotuspeleihin; New Orleans Saints, Kansas City Chiefs ja Los Angeles Rams. Näilläkin joukkueilla on kuitenkin vielä pelattaava sillä he taistelevat kotiedusta pudotuspeleihin.

Texans valmis kurittamaan heikkoa Jetsiä

AFC Itä divisioonan jumbojoukkue New York Jets (4-9) isännöi lauantaina Metlife Stadionilla AFC Etelä divisioonan kärkijoukkue Houston Texansia (9-4). Houston oli ottanut yhdeksän voittoa putkeen ennen viime viikonlopun 3 pisteen tappiota Indianapolis Coltsia vastaan. Nyt heikko Jets voi kokea sisuuntuneiden Texasilaisten pelikunnon.

Tuskien taival odottaa kotijoukkuetta

Näidän kahden joukkueen tämänhetkinen kunto on täysin päinvastainen sillä siinnä missä Houston oli ottanut yhdeksän voittoa putkeen ennen Colts tappiota niin New York Jets oli onnettomassa kuuden pelin tappioputkessa ennen viime viikonlopun niukkaa 27-23 voittoa Buffalo Billsiä vastaan.

On parempi jättää viime viikonlopun tulokset huomioimatta ja keskittyä vain tätä edeltäneeseen pelivireeseen.

Texans ja Jets ovat kaksi franchise joukkuetta jotka ovat täysin eri kehitysvaiheissa pelikentällä ja tämän pitäisi johtaa helppoon voittoon Houstonille joille tarjotaan vähintään kuuden pisteen voitosta 1.92 kerrointa.

Redskinsin korkeat odotukset muuttuneet pettymykseen

Pitkän aikaa näytti siltä että Washington Redskins tulee ottamaan NFC Itä divisioonan voiton, mutta kaikki on lopulta mennyt aivan mönkään pääkaupungin joukkueelta.

Washingtonin alamäki alkoi siitä kun pelinrakentaja Alex Smith koki todella pahan loukkaantumisen joka johti hänen kautensa loppumiseen. Joukkue alkoi kärsimään tappioita joka mahdollisti Dallas Cowboysin nousun heidän ohitseen lohkon kärkipaikalle.

Loukkaantumista noin tärkeällä pelipaikalla on vaikea korvata, mutta nyt entinen New York Jets pelinrakentaja Mark Sanchez tekee parhaansa täyttääkseen Smithin jättämät isot saappaat.

Joukkueen kannattajat eivät elättele kuitenkaan kovinkaan suurta toivoa sunnuntain ottelusta Jacksonville Jaguarsia vastaan sillä Sanchezin ensimmäinen peli päättyi nöyryyttävään 40-16 tappioon heikkoa New York Giantsia vastaan.

Redskins on nyt hävinnyt neljä ottelua putkeen Texansille, Cowboysille, Eaglesille sekä viimeksi siis Giantsille.

Jacksonvillen (4-9) kausi ei ole mennyt yhtään sen paremmin sillä ennen kauden alkua odotettu pudotuspelipaikka jäi haaveeksi. AFC Etelä divisioonan jumbojoukkue katkaisi tappioputkensa viime ottelussaan Coltsia vastaan ja samanlaista voittoa he hakevat nyt tähänkin otteluun.

Redskinsin kunto on tällä hetkellä niin heikko että tähän otteluun voi pelata hyvällä omatunnolla Jaguaarien vähintään 8 pisteen voittoa 1.92 kertoimella.

Steelers lähtee katkaisemaan tappioputkeaan

Toinen joukkue jonka kausi on kääntynyt laskusuuntaan on Pittsburgh Steelers joka valmistautuu kohtaamaan konferenssissa toista sijaa hakevaa New England Patriotsin sunnuntaina.

Steelers on hävinnyt kolme viimeistä otteluaan Broncosille, Chargersille sekä Raidersille, mutta ovat silti kuin ihmeen kaupalla vielä AFC pohjoisen divisioonan kärjessä.

Pittsburghin heikko osa-alue kolmessa viime ottelussaaan on ollut joukkueen puolustus joka on päästänyt keskimäärin 27 pistettä per ottelu.

Jos Steelersin puolustajat saisivat valita ketä he eivät haluaisi kohdata seuraavaksi niin NFL:n touchdown syöttöennätyksen haltija Tom Brady olisi varmaan heidän listansa kärjessä. Huono juttu heille sillä hänet he kohtaavat seuraavaksi.

New England oli viime viikonloppuna “Miamin ihmeen” vastaaottavana osapuolena Dolphinsia vastaan, mutta he ovat kuitenkin liigan yksi parhaimmista joukkueista ja pystyvät varmasti nousemaan takaisin voittojen tielle tässä ottelussa.

Patriotsin uskotaan jatkavan Pittsburghin tappioputkea ja laittamaan Steelersin divisioona voiton vielä pahemmin vaakalaudalle. New Englandin suoraa voittoa Heinz Fieldillä voi pelata 1.83 kertoimella.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ