Skotlanti voi aloittaa turnauksen tyylillä

Six Nations Ennakko

Guiness Six Nations turnauksen avauskierroksen viimeiset ottelut pelataan lauantai iltapäivällä joista ensimmäisessä Skotlanti isännöi Italiaa Murrayfieldissä klo 16.15. Skotlanti on turnauksen nelossuosikki kertoimella 15.00. Italiaan ei usko oikein kukaan ja heidän mestaruudestaan saisi rahat takaisin 1001.00 kertaisesti.

Skotlanti on voittanut kuusi viimeistä otteluaan Italiaa vastaan kun taas Italia, joka on 1.04 suosikki tulemaan turnauksessa viimeiseksi, on voittanut vain yhden seitsemästä viimeisestä vierailustaan Edinburghissa.

Gregor Townsendin miehistö on voittanut viisi heidän edellisestä kuudesta koti maaottelustaan, tehden 198 pistettä ja päästäen vain 115. Heidän kolme edellistä voittoaan Italiasta ovat tulleet 24 tai sitä suuremmalla piste marginaalilla.

Skotit aloittavat tämän turnauksen lähes varmasti positiivisesti ja ehkä parhaimman arvon tähän otteluun saisi lyömällä vetoa heidän 21-30 pisteen voitolle kertoimella 3.40.

Irlanti niukasti Englantia parempi

Rugbyn raskaansarjan taistelu käydään Aviva stadionilla Dublinissa klo 18:45 jossa puolustava Six Nations mestari Irlanti, jolle tarjotaan 3.25 kerrointa olemaan ensimmäinen maa sitten Ranskan vuonna 1998 joka ottaa peräkkäiset Grand Slam voitot, ottaa mittaa Englannista.

Irlannin onnistuneelle mestaruuden puolustukselle voi lyödä vetoa kertoimella 1.80. Englanti on turnauksen kakkossuosikki kertoimella 4.00. Tässä ottelussa voi hyvinkin siis ratketa tämän turnauksen voittaja.

Joe Schmidtin miehistö on voittanut kuusi edellistä maaotteluaan johon kohokohtiin kuuluivat voitto puolustavasta maailmanmestarista Uudesta-Seelannista sekä testisarjan voitto Australiasta. He ovat myös voittaneet 13 edellistä kotiotteluaan.

Englanti on kahden ottelun voittoputkessä sillä he ovat viimeksi kaataneet sekä Japanin että Australian, mutta vieraissa ei ole kulkenut. He ovat hävinneet neljä heidän viidestä edellisestä vierasottelustaan.

Irlanti on voittanut kaksi edellistä kohtaamista “Punaista Ruusua” vastaan lukemin 13-9 ja 24-15. Tästä mittelöstä odotetaan toista tiukkaa taistelua.

Isännillä on etu kun katsotaan joukkueiden vahvuuksia tähän otteluun ja yksi hyvä veto voisikin olla pelata Joe Schmidtin Irlantia voittamaan 1-10 pisteellä kertoimella 2.75.

Irlannin fly-half pelaaja Jonny Sexton näyttäisi olevan jälleen avainroolissa Six Nations turnauksessa ja hänen puolestaan voi lyödä vetoa kertoimella 2.50 olemaan turnauksen paras pisteiden tekijä.

KLIKKAA TÄSTÄ