Englanti jatkaa marssiaan kohti Grand Slamia

Rugby ennakko

Cardiffin Principality Stadionilla käydään Rugbyn Six Nations kolmannen viikon kuumin kohtaaminen kun tähän mennessä tappiottomat Wales ja Englanti mittelevät tässä erittäin odotetussa testi ottelussaan.

Englanti, lempinimeltään Red Rose (Punainen ruusu), on nauttinut uudesta tulemisestaan kun Japanin MM-kisat lähestyvät kovaa vauhtia ja tämän ottelun pitäisi olla toinen jännittävä kohtaaminen Walesin pääkaupungin sydämmessä.

Itseluottamusta täynnä olevan Englannin pysäyttäminen voi olla vaikeaa

Viime kauden Six Nations kampanja oli täynnä pettymystä englantilaisille, mutta nyt “Punainen Ruusu” on onnistunut tekemään todella vahvoja esityksiä Syksyn maaotteluissa ja rakentamaan niistä kovan itseluottamuksen tämän vuoden turnaukseen. Joukkue on nyt matkalla Grand Slamiin (voittaa samassa turnauksessa kaikki ottelunsa), joka näytti vielä täysin mahdottomalta vain 12 kuukautta sitten.

Englannin joukkueeseen palanneet Billy Vunipola sekä Manu Tuilagi ovat antaneet miehistöön kunnon piristysruiskeen. Tämän lisäksi laituri Jonny Mayn palaaminen entiseen iskuunsa on ollut hienoa katseltavaa.

Warren Gatlandin Wales on ehkä hieman onnekkaastikin hankkinut voittonsa tässä turnauksessa ja heidän täytyy parantaa vielä entisestäänkin pysäyttääkseen Englannin lauantaina.

Eddie Jonesin Englannin pitäisi pystyä nappaamaan neljäs voitto tänä viikonloppuna ja heille tarjotaan 1.50 kerrointa siihen Cardiffissa.

Loukkaantumisista kärsivä Skotlanti voi kokea Ranskan vastareaktion

Ranska ei voi pelata yhtä huonosti kuin mitä he tekivät Englantia vastaan viime kerralla ja heillä on hyvä mahdollisuus päästä jälleen voittojen makuun Skotlantia vastaan lauantaina.

“Les Bleusin” päivä Twickenhamissa oli kamala ja päävalmentaja Jacques Brunel on nyt viimeinkin palauttamassa pelaajat pelaamaan oikeilla paikoillaan.

Täydessä iskussa oleva Skotlanti pystyisi varmasti taistelemaan ensimmäisestä voitostaan Pariisissa 20 vuoteen, mutta Skotlannin päävalmentaja Gregor Townsend ei ole ollut oikein hyvissä väleissä “Rugby jumalien” kanssa viime kuukausien ajan.

Finn Russell, Stuart Hogg, Huw Jones, WP Nel, Hamish Watson, John Barclay, Ryan Wilson ja Duncan Taylor ovat vain esimerkkejä pelaajista jotka ovat Skotlannilta poissa loukkaantumisten takia tänä viikonloppuna.

Kun ottaa tämän huomioon, niin ylämaan pojilta vaadittaisiin aika monumentaalista esitystä että he pystyisivät lopettamaan pitkän tappioputkensa Pariisissa. Ranskalaisten pitäisi juuri ja juuri pystyä ottamaan se voitto tässä kertoimella 1.40.

KLIKKAA TÄSTÄ