Naisten Wimbledon 2018 Ennakko

Naisten Wimbledon 2018

Maailman kuuluisin tenniksen ruohokenttäturnaus järjestetään naisten osalta nyt 125. kerran. Vuoden kolmannen Grand Slam turnauksen ensimmäinen kierros alkaa sunnuntaina 2. heinäkuuta ja naisten finaali pelataan lauantaina heinäkuun 14. päivä. 128 Pelaajaa taistelee yhden tunnetuimman turnauksen voitosta ja 2.25 miljoonan punnan voittosummasta.

Turnauksen voittoa puolustaa Espanjan Garbine Muguruza, joka löi viime vuoden finaalissa Yhdysvaltain Venus Williamsin selvästi kahdessa erässä. Muguruza on myös tämän vuoden turnauksessa yksi suosikeista.

Suosikit

Petra Kvitova
WTA-Ranking: 8
Voittajakerroin: 5.50

Vuoden 2011 ja 2014 Wimbledon voittaja Petra Kvitova on asetettu vedonvälittäjien suosikiksi tähän turnaukseen. 28-Vuotias Tsekkiläinen on voittanut tänä vuonna jo viisi turnausta mukaanlukien viime viikkoisen Birminghamin turnauksen jossa hän puolusti viime vuoden voittoaan onnistuneesti Magdalena Rybarikovaa vastaan. Tämän turnauksen lisäksi hän on voittanut Madridin, Prahan, Dohan ja Pietarin turnaukset. Dohan turnauksessa hän voitti Wimbledonin hallitsevan mestarin Muguruzan. Voittaako Kvitova Wimbledonin kolmannen kerran tänä vuonna?

Serena Williams
WTA-Ranking: 183
Voittajakerroin: 7.00

Wimbledon seitsenkertainen mestari, Yhdysvaltain Serena Williams, on tekemässä paluuta äitiyslomalta. Hän on ehtinyt pelata vasta kolme turnausta tänä vuonna ja ei välttämättä ole sijoitettujen pelaajien joukossa. Williams voi olla vielä sijoitettu, mutta sen täytyy olla Wimbledonin järjestäjien päätös. Tämä voi olla ratkaisevaa Serenan voiton kannalta. Hänen paras sijoituksensa tänä vuonna on Ranskan avoimien neljännesvälierä josta hän joutui loukkaantumisen takia jäämään väliin. Serena Williams tietää varmasti miten Lontoossa voitetaan joten hänet on ehdottomasti otettava mukaan voittosuosikkeihin.

Garbine Muguruza
WTA-Ranking: 3
Voittajakerroin: 8.00

24-Vuotias Muguruza on voittanut tänä vuonna vasta yhden turnauksen, Meksikon Monterreyssä, mutta Ranskan avoimissa hän pääsi semifinaaleihin joissa hän hävisi turnauksen voittajalle Simona Halepille. Muguruzalla on hyvä turnaushistoria Wimbledonissa. Viime vuoden voiton lisäksi, hän oli finaalissa 2015. Hän on voittanut 15 ja hävinnyt 4 ottelua Wimbledonissa. Pystyykö hän puolustamaan voittoansa tänä vuonna?

Angelique Kerber
WTA-Ranking: 11
Voittajakerroin: 12.00

Vuoden 2016 Wimbledon finalisti, Saksan Angelique Kerber on isojen turnausten pelaaja. Hän on tänä vuonna voittanut vain yhden turnauksen, Sydneyssä, mutta Australian avoimissa hän pääsi semifinaaleihin ja Ranskan avoimissa puolivälieriin. Pystyykö hän saavuttamaan vuoden 2016 tasonsa ja voittamaan kolmannen Grand Slam turnauksensa?

Simona Halep
WTA-Ranking: 1
Voittajakerroin: 13.00

Ranskan avoimien voittaja ja WTA- Ranking ykkönen Simona Halepilla on ollut erittäin hyvä vuosi. Ranskassa hän voitti ensimmäisen Grand Slam turnauksensa ja Australiassa hän oli finaalissa. Halepin paras sijoitus Wimbledonissa on semifinaalissa vuonna 2014. Kahtena viime vuonna hän on päässyt puolivälieriin. Pystyykö Rankingin selkeä ykkönen voittamaan myös Wimbledonissa?

Haastajat

Johanna Konta
WTA-Ranking: 22
Voittajakerroin: 26.00

Brittien suurin toivo, Johanna Konta pääsi semifinaaleihin viime vuonna. Kontan tämä vuosi ei ole ollut paras mahdollinen, mutta ruohokenttien vihertäessä hänen pelinsä paranevat. Nottinghamissa kaksi viikkoa sitten hän pääsi finaaliin. Viime viikolla Birminghamissa hän hävisi avauskierroksella turnauksen voittaja Petra Kvitovalle. Kotiyleisön kannatus voi viedä hänet vielä pitkälle.

Venus Williams
WTA-Ranking: 9
Voittajakerroin: 29.00

Venus Williams on voittanut Wimbledonin viisi kertaa muuta viimeisin titteli on vuodelta 2008. Viime vuonna Venus pääsi Wimbledonin finaaliin mutta hävisi selvästi Muguruzalle 2-0. Hän ei ole voittanut vielä turnausta tänä vuonna, mutta ehkä Wimbledon on se ensimmäinen.

Magdalena Rybarikova
WTA-Ranking: 19
Voittajakerroin: 34.00

Slovakian Rybarikova on turnauksen mahdollinen yllättäjä. Viime viikolla Birminghamissa hän pääsi finaaliin häviten niukasti Petra Kvitovalle. Rybarikova pelasi hyvin jo Australian avoimissa joissa hän pääsi neljännelle kierrokselle häviten turnauksen tulevalle voittajalle Caroline Wozniakille. Viime vuoden Wimbledonissa hän pääsi semifinaaleihin häviten tulevalle voittajalle Garbine Muguruzalle. Ehkä tänä vuonna hän menee pari voittoa pidemmälle mestariksi?

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ