NFL Omgång 3

Det artar sig för den tredje omgången av NFL i denna säsong som har blivit något skrällbetonad. New England Patriots besökte Jacksonville Jaguars och förlorade och mycket i en duell mellan lagen quarterbacks. Tom Bradys blev utspelad av Jaguars Blake Bortles. När Brady endast lyckades trycka fram 107 yards mot Bortles 200. Passningsstatistiken är också fördel Bortles, 17 av 25 mot Bradys 12 av 18. Det blev en ögonöppnare för den gamla giganten i NFL de senaste åren, som i halvlek låg i underläget 21–3.

Att de förra mästarna Kansas City Chiefs har problematik i sin defensiv har framgått i både första och andra omgången av NFL. Mot LA Chargers släppt man till 28 poäng mot sig och nu senast lät man Pittsburgh Steelers göra 37 poäng. Än så länge är det inga problem, man producerar mer framåt. Patrick Mahomes har varit glödhet de senaste matcherna och nu senast lyckades man ta 42 poäng. Mahomes lyckades med att passa sträckan 326 yards.

Utöver ovanstående matcher kan vi notera från omgång 2 att LA Rams krossade Arizona Cardinals med 34–0, New York Yets föll mot Miami Dolphins och Tampa Bay Buccaneers vann över Philadelphia Eagles med 27–21.

Utvalda matcher

Cleveland Browns vs New York Jets

Jets inledde första omgången mot Detroits Lions och vann övertygande med 17–48. Inte så konstigt med tanke på klasskillnaden mellan lagen men det var fortfarande ett styrkebesked från New Yorks Jets. I andra omgången tog man emot Miami Dolphins hemma, och det skulle visa sig vara ett betydligt tuffare motstånd. Deras defensiv avväpnade Jet och man lyckades endast plocka 12 poäng under matchen. I tredje omgången står man mot Cleveland Browns som ännu har gått segerlösa ur de två första matcherna. Man har en vinst och nu senast en förlust mot New Orleans Saints. Båda samtliga matcher har varit relativt poängrika. Att det kommer bli mer än 39 poäng i matchen ligger just nu på oddset 1.95 gånger pengarna hos Bethard.

Miami Dolphins vs Oakland Raiders

Dolphins har startat säsongen på bästa vis. Två övertygande vinster och ett imponerande försvar med endast 32 poäng mot sig på två matcher. Man möter i tredje omgången Oakland Raiders som förlorat sina två första matcher. Det känns på förhand som en övertygande vinst för Miami Dolphins som har tagit ett försprång framför New England Patriots i AFC East-divisionen. Att de vinner igen är nästan ett faktum, men att deras tighta försvar gör att det blir lite poäng i matchen är högst troligt. Ett odds på 1.95 för att det blir mindre än 43.5 poäng kan nu spelas på Bethard.

Detroit Lions vs New England Patriots

2010-talets giganter måste vakna om de ska ta första platsen i sin division. Patriots öppnade bra men spelade tamt mot Jaguars. Nu får man ett lite enklare motstånd i Detroit Lions och det borde vara en enkel seger för Tom Brady och hans sällskap. Lions släppte till hela 47 poäng mot New York Jets. Patriots har bättre offensiv och en bättre quarterback. Att det kan rinna iväg här är det nog inget tvivel om. Ett spel på att det blir mer än 51.5 poäng i matchen ligger 1.95 gånger pengarna.

BETTA NU – KLICKA HÄR