NFL Omgång 4

Det är nu dags för den fjärde omgången av NFL. Inte helt oväntat ser vi att Kansas City Chiefs går som bara tåget. Efter tre spelade omgångar har man inte tappat ett enda poäng än så länge. Sist spelade man mot San Fransisco 49ers med slutresultatet 38–27. Tillsammans med Chiefs finner vi Los Angeles Rams och Miami Dolphins. Där den sistnämnde vann med 28–20 mot Oakland Raiders i helgens match.

Men det är Los Angeles Rams som har imponerat mest under den första tiden i NFL än så länge. Man vann åter igen, den här gången mot sitt grannlag Los Angeles Chargers med en övertygande 35–23 seger. Till skillnad från Chiefs har Rams verkligen fått igång sin defensiv, samtidigt som man kan utmana Chiefs offensiv poängmässigt. Rams har hittills gjort 102 poäng framåt och endast släppt in 35 vilket kan jämföras med Chiefs 118–92, alltså släppt till nästan tre gånger så många poäng.

För New England Patriots, förra Superbowls finalister, ser det tufft ut. Även om man lyckades vinna första omgången. Man efter det kom två förluster och steget upp till Miami Dolphins som har tre raka känns långt upp. Är detta året då giganterna inom NFL tar steget ner från tronen och inte tar sig vidare till Superbowl? Vi får se, men det ser mörkt ut för Tom Brady och Patriots.

Utvalda matcher

Los Angels Rams vs Minnesota VikingsPå förhand verkar som LA Rams går för sin fjärde seger för säsongen. Nästa på tur att möta säsongens hittills bästa lag är Minnesota Vikings. Efter tre spelade matcher har man en vinst, en oavgjord samt en förlust. Förlusten senast var mot Buffalo Bills och slutade med 6–27 till Bills. Att Vikings försvar har varit knackigt under säsongen och försäsongen är ingen nyhet. Nu ställer man sig mot ett av divisionen bästa försvar kommer man få problem.

Bethards oddssättare har satt en rak vinst på Rams till oddset 1.35 i jämförelse med oddset 3.55 gånger pengarna på Vikings. En klar fördel Rams även här som dessutom har hemmamatch. Att det blir över 49.5 poäng i matchen ligger på 1.96.

New England Patriots vs Miami Dolphins

I omgångens hetaste match ställer sig Patriots mot Dolphins. Det kommer bli en uppgörelse i AFC Öst och en chans för Patriots att knappa in på Dolphins för att kunna ta över ledningen som leder till slutspelet och Superbowl. Dolphins kommer in med tre raka vinster till matchen men mot snäppet sämre motstånd. Dock ser Patriots form riktigt svag ut vilket den senaste matchen mot Detroit Lions påvisar där man förlorade med 26–10.

Trots dålig form av Patriots och med tre raka vinster i Dolphins bagage sätter ändå Bethard oddset i Patriots favör. I skrivande stund ligger oddset på en vinst för Patriots 1.35 gånger pengarna. Detta ställs emot oddset 3.60 gånger pengarna för rak vinst för Dolphins.

Denver Broncos vs Kansas City Chiefs

Hur Denver Broncos kan utmana Kansas City Chiefs ska bli intressant att följa. Broncos vann övertygande sina två första matcher men förlorade nu senast mot Baltimore Ravens med 27–14. Chiefs som kör på med sin taktik att anfall är bästa försvar och vräker in mål samtidigt som låter defensiven stå på glänt har inte haft några problem än så länge.

Enligt Bethard ligger favoritskapet i Chiefs med ett odds på 1.47 gånger pengarna. Man har ju trots allt ligans absolut bästa offensiv.

 BETTA NU – KLICKA HÄR