NFL Omgång 5

Det är dags för omgång fem av NFL och den amerikanska fotbollen har nu äntligen blivit vardag för oss NFL-fans. Det är nu endast två lag som har gått med raka vinster genom de fyra första omgångarna. Inte helt oväntat är det Kansas City Chiefs som vann mot Denver Broncos med 23:27 senast. Det andra laget är till synes ostoppbara Los Angels Rams som i vanlig ordning släpper in mängder av mål, men gör betydligt fler. Miami Dolphins som har inlett säsongen bra prickade in sin första förlust mot New England Patriots som verkar hittat tillbaka och börjar leverera. Det vankas ett par riktigt fina matcher även i omgång fem, nedan följer ett par utvalda som bör hålla ett extra öga på.

New England Patriots vs Indianapolis Colts

Efter två raka förluster har nu New England Patriots och Tom Brady tagit en efterlängtad seger. Och inte mot vilket lag som helst då man slog Miami Dolphins. Helt klart ett steg i rätt riktning för fjolårets finalister i Superbowl som har haft en trög start på säsongen. Nu blir motståndet även betydligt enklare och kanske kan man få lite kontinuitet i sina matcher. Indianapolis Colts har endast lyckats ta en vinst än så länge. Laget har ett helt ok försvar och släppt 108 poäng även om man förlorat tre matcher. Det är framåt som det stora problemet ligger för laget.

Bethard odds ligger i Patriots favör, 1.19 gånger pengarna för en rak 1: a. Oddset på bortalaget ligger på 5.00 gånger pengarna. Ett underspel på att det blir mindre än 51 poäng i matchen ligger 1.96 gånger pengarna.

Cleveland Browns vs Baltimore Ravens

Ravens har hamnat lite i skymundan bakom topplagen men har inlett riktigt fint den här säsongen. Man ligger två totalt i Conference-divisionen med tre vinster och en förlust. Det imponerande är deras poängsnitt, på fyra matcher har man endast släppt till 65 poäng bakåt och producerat 123 poäng framåt. Det bästa snittet av lag. Cleveland Browns har haft det tuffare i inledningen. Man har endast inkasserat en vinst och en oavgjord, förlorat resten. Man kommer få det tufft mot Ravens.

Bethard sätter också Ravens till favoriter. Ett spel på bortalaget ligger på 1.58 gånger pengarna jämfört med ett spel på Browns som just nu ger 2.45 gånger pengarna.

Kansas City Chiefs vs Jacksonville Jaguars

Det är inte mycket som talar för att Kansas City Chiefs vinnande trend ska ge vika i femte omgången av NFL. I omgång fem möter man dock ett lag som har överraskat positivt, Jacksonville Jaguars. Efter fyra omgångar ligger trea i Conference med tre vinster och en förlust med ett poängsnitt på 88:56. Hur man ställer sig mot Chiefs som har gjort 145 poäng hittills återstår att se. Men att det kommer bli en riktigt intressant match är det nog ingen som tvivlar på.

Ett spel på att hemmalaget Chiefs vinner ligger på 1.57 gånger insatsen. Oddset på att Jaguars vinner är något högre och landar på 2.60.

Seattle Seahawks vs Los Angeles Rams

Likt Kansas City Chiefs toppar LA Rams sin division med fyra raka vinster. Man har ett otroligt poängsnitt med 140:67 och inget talar för att man kommer tappa poäng i omgång fem. Seattle Seahawks inledde med två raka förluster men har repat sig i slutet och tagit två vinster. Men man har dock inte mycket att sätta mot Rams som känns ostoppbara för tillfället.

Bethard ger Rams oddset 1.30 för en vinst. Seattle Seahawks får oddset 3.65 gånger pengarna.

BETTA NU – KLICKA HÄR