NFL Omgång 6

I förra omgångens mest spännande match mellan Los Angeles Rams och Seattle Seahawks fick ledarna i National-divisionen svettas för att hålla jämna steg med Seahawks. Matchen slutade till slut 31:33 till Rams som ännu inte har förlorat en enda match. I andra divisionen såg vi det andra laget som ännu inte har förlorat, Kansas City Chiefs, vinna övertygande över Jacksonville Jaguars. New England Patriots har nu börjat vinna mer frekvent och klättrar i tabellen efter varje omgång. Man leder nu för första gången AFC East då Miami Dolphins åkte på sin andra förlust i rad.

Utvalda matcher

Miami Dolphins vs Chicago Bears

Efter Dolphins förlust mot Cincinnati Bengals med 27:17 förra omgången har man tappat sin första plats till New England Patriots. Patriots har dock ett riktigt tufft möte mot Kansas City Chiefs och möjligheterna att återta ledningen i divisionen måste sporra laget. Man möter den här gången Chicago Bears som har spelat bra under starten av säsongen. Chicago Bears ligger på en fjärdeplats i National-divisionen och toppar norra NFC. Dolphins med två förluster inför denna match kommer får det riktigt tufft även om man spelar på hemmaplan.

Oddset på att hemmalaget Dolphins ligger just nu på 2.50 gånger insatsen. Ett spel på att favorittippade Bears vinner ligger just nu på 1.62. Oddsen på poängspelet tangeras vid 41.5 mål till oddset 1.95.

New York Giants vs Philadelphia Eagles

New York Giants har fått kämpa i år för att hålla sig flytande. Efter fem spelade omgångar har man endast tagit en vinst och den var mot Houston Texans. Ännu ett bottenlag. Senaste matchen spelade man faktiskt oavgjort mot Dallas Cowboys men förlorade sedan i förlängningen. Det ser inte ljust ut för laget från New York. Den här omgången möter man också Philadelphia Eagles som öppnade den här säsongen riktigt bra. Man slog bland annat New England Patriots. Nu den senare tiden har förlusterna dock varit mer frekventa. Senast förlorade man mot Minnesota Wikings och innan dess spelade man oavgjort mot Tennesse Titans.

Det är Eagles som går in som favoriter i matchen med ett odds på 1.62 på sig. Hemmalaget Giants har oddset 2.50 då man spelar en rak tvåa.

New England Patriots vs Kansas City Chiefs

I omgångens hetaste match gör förra årets finalister upp mot detta årets kanske bästa lag. Kansas City Chiefs har ett snitt på 175:129 poängmässigt. Man har vunnit fem matcher av de fem första. Man är ensamt obesegrade med Los Angels Rams. Den här omgången möter de New England Patriots med Tom Brady i spetsen. Det senare laget har verkligen fått igång sitt spel på senare tid. Man har vunnit i sina två senaste matcher och tagit sig högre och högre upp i AFC. Man ligger just nu på en fjärdeplats med tre segrar och två förluster efter fem spelade omgångar. Tom Bradys som inledde svagt har nu verkligen kommit igång.

Favoritskapet ligger inte helt oväntat på New England Patriots efter de senaste matcherna. De har också fördelen att spela hemma. Oddset på en rak etta ligger på 1.55 gånger pengarna. Oddset på Kansas City Chiefs ligger på 2.65.

BETTA NU – KLICKA HÄR