NHL Omgång 5

Det är dags för den femte omgången av NHL och det vankas ett par ritkigt trevliga matcher i veckan. Ska Toronto Maple Leafs gå för sin femte raka vinst? Eller kommer New Jersey Devils klara sin fjärde match som helt obesegrade hittills? Det och fler rafflande matcher får man inte missa under kommande NHL-vecka.

Utvalda matcher

Toronto Maple Leafs vs Los Angeles Kings

Toronto går riktigt bra just nu och man går för sin femte raka vinst. I förra matchen slog man fjolårets mästare Washington Capitals med 2–4. Precis som väntat sticker man ut från de andra lagen med sin målproduktion. På sina fem inledande har man gjort hela 29 mål. Det bör dock nämnas att man har släppt in 22 mål bakåt under samma tid. Tråkigt för svensk del är att inte Nylander kommer till spel i matchen. Los Angeles Kings har blandat och gett under inledningen av säsongen. Med fem spelade matcher har man två vinster och två förluster, och dessutom en förlust till efter förlängning. Poängmässigt kan man inte jämföra sig med Maple Leafs. Snittet ligger i skrivande stund på 11:12.

Oddset på att Toronto Maple Leafs vinner matcher ligger på 1.48 gånger pengarna och oddset på att Los Angeles Kings vinner ligger på 2.70 just nu. Ett poängspel på att det blir mer än 6 mål i matchen kan spelas för 1.84.

Vegas Golden Knights vs Buffalo Sabres

Förra årets finalister har startat säsongen under all kritik. Efter sex spelade matcher har man förlorat fyra och vunnit två, varav en var efter förlängning. I sin division placerar man sig tredje sist i tabellen. Man har alltså en bit upp till Calgary Flames som just nu placerar sig för att ta sig vidare till Stanley Cup. Det är långt kvar på säsongen men en förändring måste ske i Golden Knights snarast. Det har gått något bättre för Buffalo Sabres som efter fem spelade matcher har sex poäng.

Oddsen i matcher ligger på 1.55 för en rak etta och 2.50 för en rak tvåa. Att det blir under 5.5 mål ligger just nu på 1.75 gånger pengarna.

BETTA NU – KLICKA HÄR