NBA Omgång 1

Nu är tiden för alla basketfans att spetsa öronen och uppmärksamma vad som händer på andra sidan Atlanten. NBA har nämligen premiär efter ett långt sommaruppehåll. Det vankas ett par kanonmatcher redan på premiärdagen. Boston Celtic, förra årets semifinalister, ska bjuda hem Philadelphia 76:ers och förra årets vinnare av hela NBA, Golden State Warriors kommer gästa Oklahoma City Thunder. Men schemat är fullspäckat under hela helgen och ett löpande schema under hela hösten är satt.

Utvalda matcher

Golden State Warriors vs Oklahoma City Thunder

Även om man vann förra året har årets NBA säsong har man inte imponerat särskilt under försäsongen. Man har förlorat fyra av sina fem senaste matcher, sist mot Los Angeles Lakers med 105–119. Man får dock tacksamt motstånd i första matchen då man möter Oklahoma City Thunder som även de har strulat med resultaten under försäsongen. I ligan förra året hamnade man strax under Portland Trail Blazers med bara en vunnen match ifrån att ta sig slutspel. 

Det är Golden State Warriors som får bäst odds i matchen. 1.11 för en rak etta och 6.85 för en rak tvåa. Oddsen ligger på ett poängspel ligger på 1.90 gånger pengarna på att det blir antingen över eller under 224 poäng i matchen.

Toronto Raptors vs Cleveland Cavaliers

Båda lagen som tog sig till slutspelet förra året. Resan blev dock längre för Cleveland Cavaliers som tog sig hela vägen fram till en final där man dessvärre åkte ut mot Golden State Warriors. Toronto Raptors har haft en riktigt fin försäsong, något som verkligen har påverkat oddsen i matchen. Inbördes möten i matchen är det Cleveland som dominerar och har vunnit de fem senaste matcherna mellan laget.

Trots detta är ligger oddset på Toronto högre. Hemmaplan har verkligen sina fördelar. Ett spel på Toronto ligger på 1.15 gånger pengarna medans ett spel på Cleveland landar på oddset 5.65.

BETTA NU – KLICKA HÄR