NFL Omgång 7

I omgång 6 fick vi se både överlägsna vinster och spännande matcher. Kansas City Chiefs förlorade för första gången under säsongen mot New England Patriots som inkasserade sin tredje raka vinst. Tom Brady såg till att visa Patty Mahomes att rutin fortfarande slår ungdom. I och med att Chiefs förlorade är det nu endast Los Angels Rams som går helt obesegrade under säsongen.

En ny vecka med amerikansk fotboll väntar med helt nya matcher. Om den här omgången bjuder på lika spännande matcher som förra kan vi räkna med att det blir sena nätter även den här helgen.

Utvalda matcher

Chicago Bears vs New England Patriots

New England Patriots ångar på och tog sin tredje vinst på rad när man slog de obesegrade Kansas City Chiefs. Nu åker man till Chicago och möter ännu en gång tufft motstånd när Bears står på spelschemat. Bears har efter sina fem spelade matcher förlorat två vunnit tre. Man har ligans tredje bästa försvar hittills med endast 96 poäng insläppta bakåt. Mycket att tacka för den här säsongens tighta defence är nyförvärvet Mack som har imponerat stort under inledningen av säsongen. Likt förra säsongen spelar sig Patriots i form och spelare som Stephen Gostkowski blir bara bättre och bättre. Tom Brady verkar hitta mer och mer öppningar i offensiven och allt ser generellt bara bättre ut match för match.

Bethard sätter inte helt oväntat formtoppade Patriots som favoriter i matchen och ger dem oddset 1.58 för en rak vinst. Ett spel på hemmalaget ger 2.45 gånger pengarna.

Baltimore Ravens vs New Orleans Saints

Det vankas en riktig kanonmatch när Baltimore Ravens ska gästa New Orleans Saints i denna omgång. Ravens som utklassade Tennessee Titans sist när man tog 21 poäng och nollade motståndarlaget. Man släppte faktiskt bara 106 yards under hel matchen till Titans. Ravens har inte helt oväntat ligans absolut bästa försvar och är en mardröm att möta. Efter sex spelade matcher har man vunnit fyra och förlorat två. NFC södra divisionen är det Saints som toppar tabellen och obesegrade i fyra matcher. Är det försvaret som utmärker Ravens är det offensiven som sätter Saints på kartan. QB Drew Brees har gjort ett strålande jobb hittills och laget har plockat 180 poäng på fem matcher.

Hemmalaget får bästa oddset med 1.71 i jämförelse med Saints odds 2.20 gånger spelad insats. Poängspelet i matcher ligger på 1.95 gånger pengarna på att det blir under 49.5 poäng och kanske kan vara lämpligt med tanke på Ravens försvar.

San Francisco 49ers vs Los Angeles Rams

I en av de avslutande matcherna för säsongen kan vi nästan vänta oss en utklassning. De helt obesegrade Los Angeles Rams ska åka till San Francisco för att möta deras 49ers. Hemmalaget har verkligen fått en knepig start. Resultatet har inte fallit till deras favör och senast mot Green Bay Packers spelade man 33:30. Bortalaget däremot har nu efter sex spelade matcher sex vinster. Och mycket talar för att de vinner sin sjunde nu i helgen.

På Bethards hemsida ligger oddsen i matchen ligger på 4.90 gånger pengarna för en rak etta och 1.20 för en rak tvåa.

BETTA NU – KLICKA HÄR