NHL Omgång 9

När samtliga lag spelat ungefär åtta matcher är det Nashville Predators som har flest antal poäng. Man har tagit 14 poäng än så länge då man har vunnit sju matcher och förlorat en. Vi såg också Detroit Red Wings plocka sin första seger på övertid mot Florida Panthers och ligger nu bara en poäng efter Florida i sin serie. Toronto förlorade sin andra match på raken och låter Tampa Bay Lightning ta igen.

Detroit Red Wings vs Carolina Hurricanes

22:e oktober 23:35

Red Wings gjorde en fin insats mot Florida Predators när man lyckades ta två poäng efter övertidsspel. Nu möter man ett Carolina Hurricanes som har en riktigt taskig form. Man har tre raka förluster inför mötet med Red Wings som har alla möjligheter att utnyttja Hurricanes svacka. I Red Wings uppsättning saknas svensken De La Rose på grund av hjärtproblem. Rask i Hurricanes har skadat handen och missar också matchen.

Bethard sätter oddsen på utgången i matchen till 2.35 för en vinst till hemmalaget och 1.62 för en vinst för bortalaget. Oddset på poängspelet ligger på 1.96 gånger pengarna på att det blir över 6 mål i matchen.

Colorado Avalanches vs Tampa Bay Lightning

Efter Tampa Bay Lightnings seger mot Chicago Blackhawks är kan man mot en eventuell vinst mot Colorado Avalanches gå upp i serieledning framför Toronto som har dominerat Atlantic Division inledningen av säsongen. Colorado slog med lätthet bottenlaget Carolina Hurricanes med 1–3 då Landeskog gjorde två mål, det tredje stod Mackinnon för. Colorado saknar två spelare, Compher och Timmins, en klar fördel för Tampa Bay som anländer till Colorado med full styrka. Men det är två lag som båda ligger i toppen på sina ligor och behöver vinster för att klättra hela vägen upp i topp.

Odds på matchen kommer att komma upp inom kort på Bethards hemsida.

BETTA NU – KLICKA HÄR