NFL Omgång 8

I vanlig ordning i NFL är ingen vecka sig lik, eller i alla fall lik i det faktum att ingen är sig lik. Omgång sju gav på dramatik i stora lass med förlängningar, vändningar och utklassningar. Det bjöds på en nagelbitare i London när Chargers Los Angeles Chargers vann mot Tennesse Titans i slutsekunderna. Matchen slutade 20-19 till chargers efter att Titans försökte gå för tvåpoängare i slutet och ta hem matchen men misslyckades. Noterbart är att Kansas City Chiefs totala utklassning över Cincinnati Bengals med 45-10 som slutresultat. Omgång åtta bjuder även den på riktigt fina möten, några presenterar vi nedan.

Jacksonville Jaguars vs Philadelphia Eagles

28:e oktober 13:30

Många trodde att Jaguars skulle ta nästa steg i NFL efter föregående säsong när laget såg riktigt bra ut. Det verkar mer som att förra året bara var året då allt stämde och man har snarare glidit ner ett snäpp. Under de senaste matcherna har försvaret i Jaguars släppt till 19.5 poäng i snitt, i första halvlek. Framåt ser det inte bättre ut, men där saknar man Fournette så det kanske förklarar ett och annat. Eagles har också det tufft med bara tre vinster än så länge. Sist blev det en torsk mot Carolina Panthers med 17–21. Man bör dock slå Jaguars i matchen med tanke på deras spel hittills under säsongen.

Bethard sätter gästerna, Eagles, till matchens favoriter med oddset 1.60 gånger pengarna. Hemmalaget får oddset 2.45 gånger spelad insats.

Kansas City Chiefs vs Denver Broncos

28:e oktober 17:00

Efter förlusten mot Patriots har Chiefs återhämtat sig på bästa vis. Man vann matchen mot Bengals med hela 35 poäng i skillnad och medför matchen mot Patriots är den enda förlusten. Det är just offensivt som utmärker laget. Mahomes verkar göra lite som han vill och konkurrerar mycket väl om årets spelare. Denver Broncos tog en efterlängtad seger mot Arizona Cardinals efter fyra raka förluster. Det bör dock sägas att två av mötena var mot Chiefs och LA Rams. Sist lagen mötes för drygt tre veckor sen var det Chiefs som vann med 23-27. Nu har även Mahomes och Co. Hemmafördel och bör vara riktigt svårslagna.

Bethard sätter oddsen i matchen till 1.19 på en rak etta och 5.10 för en rak tvåa. Poängspelet i matchen kan spelas på att det blir över 55 poäng för 1.97 gånger pengarna.

Carolina Panthers vs Baltimore Ravens

28:e oktober 17:00

Efter den knappa förlusten mot New Orleans Saints i förra omgången där deras annars utmärkta försvar fick ta sig en törn när man förlorade med 23-24 i slutsekunderna. Ett försvar som annars bara släppt till 101 poäng på sju matcher. Nu möter man ett Panthers som också de är ett mer defensivorienterat lag. Under inledningen har Panthers vunnit fyra av sex matcher, senast mot Philadelphia Eagles med 17:21. Det kommer antagligen bli en match där det taktik och riskminimering står i fokus.

För ett spel på Panthers i matchen erbjuder Bethard oddset 2.10 gånger pengarna medans Ravens får oddset 1.80 för ett spel i deras favör.

BETTA NU – KLICKA HÄR