NBA Omgång 5

Efter fyra spelade matcher för de flesta av lagen ligger Denver Nuggets och Toronto Raptors högst upp i respektive sammanslagen divisionen. Men dessa är det tre andra lag som också har gått obesegrade ur de inledande matcherna. New Orleans Pelicans, Milwaukee Bucks och Detroit Pistons har än så länge, dock med en eller två matcher mindre spelade, inte åkt på någon förlust än så länge. I andra änden av tabellen ser vi två lag som än så länge inte har plockat någon poäng. Både Oklahoma City Thunder och Cleveland Cavaliers har haft en trögstartad säsong och söker sin första seger.

New York Knicks vs Golden State Warriors

27:e oktober 01:30

Efter Warriors fantastiska match mot Washington Wizards där man vann med 144–122 var det en man som stod i fokus. Stephen Curry gjorde totalt 51 mål varav 33 av dem kom från elva stycken trepoängare. Han har ett imponerade snitt i inledningen av säsongen när han har gjort 30 mål eller fler i fyra av de fem första matcherna. Nu möter man med New York Knicks som har haft en formsvacka efter premiärmatchen som vann mot Atlanta Hawks. Efter det har det blivit fyra raka förluster och det vankas ett knepigt möte på lördag.

Houston Rockets vs Los Angeles Clippers

28:e oktober 01:00

Fyra matcher in i säsongen har Rockets redan inkasserat tre förluster. Man har haft otur, först en avstängning på Chris Paul och nu en verkar det som att James Harden uteblir för en skada på hälsenan. Man hade i princip matchen senast mot Utah Jazz men tappade so fort Harden haltade ut i fjärde perioden. Deras motståndare har blandat och gett under inledningen. Med två vinster och två förluster så långt lägger de sig i mitten av tabellen. Bör dock nämnas att deras förluster har varit mot Pelicans och Nuggets som båda går obesegrade så långt. I matchen får ändå Clippers ses som favoriter med tanke på Rockets skadebekymmer.

BETTA NU – KLICKA HÄR