NHL Omgång 11

Efter förra omgången såg vi att samtliga topp tre lag i Western Conference tappade poäng. Nashville Predators, Colorado Avalanche och Winnipeg Jets förlorade sina alla sina matcher. Vi ser nu en tabelltopp som är oerhört jämn, där fem lag endast ligger på två poäng från varandra. I Eastern Conference var det precis tvärtom och de åtta första lagen i tabellen tog hem sina matcher. Vi kan vänta oss en otroligt spännande omgång som kan göra att toppen tightas till ännu mer. Nedan kommer helgens mest intressanta möten.

Calgary Flames vs Pittsburgh Penguins

26:e oktober 01:00

Kommer Flames att kunna rå på Penguins geniala center Matt Crosby som har storspelat i det sista? Det är frågan när lagen gör upp lördag. Senast avgjorde just Crosby mot Edmonton Oilers på övertid när de vann efter den helt sjuka matchen som slutade 5-5 efter full tid. Flames kommer en förlust i sitt Kanadaderby när man åkte på stryk av Montreal Canadians med 3-2 och kommer inför matchen med sämre självförtroende.

Vill du spela på matchen erbjuder Bethard just nu spel på matchen vinnare, Flames till oddset 1.95 och Penguins till oddset 1.90. Det finns också ett poängspel på att det blir över 6.5 mål till oddset 1.94 gånger insatsen.

Arizona Coyotes vs Vancouver Canucks

26:e oktober 02:00

Canucks tog hem en imponerande seger i onsdags när man slog fjolårets finalister i Stanley Cup, Vegas Golden Knights. Mycket tack vare den svenska målvakten Jacob Markström som räddade hela 33 skott under matchen som gick till straffar. Där var det en annan svensk som klev fram och avgjorde. Markus Granlund gjorde det avgörande målet och såg till att Canucks fick med sig två poäng och tog ett steg närmare toppen av tabellen. Arizona Coyotes har efter en riktigt risig inledning på säsongen steppat upp sitt spel och har på sina tre senaste matcher tagit två vinster. Kan man utmana Canucks som verkar ha hittat formen?

Bethard sätter oddsen i matchen till 1.60 för en rak etta och 2.40 för en rak tvåa. De tror mer Coyotes men Canucks statistik och form hävdar annat.

BETTA NU – KLICKA HÄR