NBA 30-1/11

Golden State Warriors inkasserade åter igen en seger till och har nu efter sju spelade matcher sex vinster och en förlust. Och åter igen var huvudrollsinnehavaren i matchen Stephen Curry som blir historisk i var och varannan match. I matchen mot Brooklyn Nets gjorde han åter igen över 30 poäng i en match och ännu en gång sätter över fem trepoängare. Det sista gjorde att han nu ensam har gjort över fem trepoängare i sju matcher i rad. Det verkar inte finnas något stopp för Curry som fortsätter leverera, i match efter match. Nästa match är mot Chicago Bulls på måndagen.

Chicago Bulls vs Golden State Warriors

30:e oktober 00:05

Bulls har efter sex spelade matcher två vinster och fyra förluster. I den senaste matchen satte mötte man Atlanta Hawks och vann på bortaplan med 85–97. I vanlig ordning var det LaVine som gjorde flest poäng i matchen för Bulls. Nu möter man dock ett riktigt hett lag, Warriors, som har fyra raka segrar och innehar ligans bästa offensiva spelare, Stephen Curry. Man får hoppas att hemmafördelen för Bulls vinner sitt då man går in i matchen som klara underdogs.

Ett 2-vägs spel på bortalaget Warriors ligger på 1.11 gånger pengarna medan samma spel på hemmalaget kan spelas för 6.85. Dessa och fler spel finns att hitta på Bethard.

Denver Nuggets vs New Orleans Pelicans

30:e oktober 01:05

Tätt bakom Golden State Warriors ligger både Nuggets och Pelicans med vars fyra vinster och en förlust efter fem spelade matcher. Inför matchen kommer båda lagen från säsongens första förlust. Pelicans tappade mot Utah Jazz och Nuggets mot LA Lakers och det är två lag som båda är revanschsugna. Både Nuggets och Pelicans leder sina respektive divisioner med Nuggets ligger mer riskabelt till att knuffas ner då Jazz jagar bakom.

2-vägsspelet ligger i skrivande stund på 1.28 gånger pengarna på Nuggets som också har hemmafördel. Samma bet på bortalaget ligger på 3.80 gånger spelad insats.

BETTA NU – KLICKA HÄR