NHL Omgång 1

Nu börjar hockeysäsongen på allvar igen. SHL och KHL har redan varit igång en längre tid men Amerikas och världens bästa liga startar till helgen, nämligen NHL. Redan på premiärdagen spelar fjolårets vinnare av Stanley Cup, Washington Capitals då de möter Boston Bruins. Vi inleder alltså NHL med en riktigt monstermatch direkt och får en värdemätare på om både Bruins och Capitals sommaruppehåll har frälst laget eller inte. Men det finns en uppsjö av matcher de kommande dagarna och nedan följer ett par utvalda matcher som man bör hålla ett extra öga på.

Toronto Maple Leafs – Montreal Canadiens

I det absolut första matchen av NHL säsong 2018/19 gästar playoff laget Toronto Maple Leafs förra årets bottenlag Montreal Canadiens. Det borde vara en enkel seger att bärga hem för Maple Leafs som kommer från en imponerande säsong förra året. Dock matchen senast mot Detroit Red Wings under försäsongen fick man pisk med 5–1. William Nylander som hör hemma i Toronto kan inte tyvärr inte komma till spel av personliga anledningar.

Bethard erbjuder ett spel på att vinnaren blir Toronto Maple Leafs till oddset 1.41 gånger pengarna. Samma spel på att Canadiens vinner ligger på 2.95.

Washington Capitals vs Boston Bruins

Kanske den hetaste matchen i hela premiäromgången. Förra säsongen tog sig Boston Bruins hela vägen till en kvartsfinal där man blev utslagna av Tampa Bay Lightning. Under försäsongen har man dock sett lite knackiga ut och inte övertygat. Senaste matchen förlorade man med 4–1 mot Philadelphia Flyers. Capitals har sett bättre ut i genrepen med ett par övertygande vinster i bagaget. Men försäsong är alltid försäsong och det är nu när ligaspelet drar igång som det verkligen igång på allvar. Bruins kan absolut hota Capitals.

Oddset på att Capitals vinner ligger på 1.80 jämfört med oddset på Bruins som ligger på 1.80. Om man ser till förra årets målsnitt för Capitals ligger spelet på att det blir över 5.5 mål på 1.81 på Bethard.

San Jose Sharks – Anaheim Ducks

San Jose Sharks och Melker Karlsson, den svenska forwarden i laget, är på väg att ta nästa steg och på riktigt kunna utmana i NHL. I första mötet ställer man sig mot Anaheim Ducks. Lagen mötes i åttondelsfinalen förra säsongen i Stanley Cup. Då var det Sharks som gick vinnande efter fyra övertygande vinster. Ducks har dock haft en riktigt bra försäsong och ser heta ut och det ser ut som att de kan ge Sharks en riktigt utmaning.

Bethards oddssättare sätter Sharks till favoriter i matchen när de ger de oddset 1.57 för en rak vinst medan Anaheim Ducks odds hamnar på 2.50 gånger pengarna.

Vegas Golden Knights vs Philadelphia Flyers

Fjolårets finalister Golden Knights möter Philadelphia Flyers i sitt första möte. En bra match med två lag som kommer från en fin försäsong. Flyers möte Boston Bruins och vann med 4–1 senast medan Golden Knights slog San Jose Sharks med 5–2. Även om Golden Knights går in som favoriter finns är Flyers inte helt underlägsna här.

BETTA NU – KLICKA HÄR