NHL 4 – 6:e november

Nashville Predators tog saken i egna händer under natten till tisdagen och slog Tampa Bay Lightning med relativ lätthet. Matchen slutade 1-4 efter tre perioder. Samtidigt åkte Toronto Maple Leafs på sin andra förlust på raken mot Dallas Stars och sjunker ännu ett snäpp i tabellen. Uppstickaren Calgary Flames tog i sin tur sin tredje vinst och ligger nu tre poäng efter Predators det verkar vara svårt för visa lag att hitta kontinuitet genom hela säsongen.

Detroit Redwings vs Edmonton Oilers.

4:e november 00:00

Man får onekligen säga att det svänger i NHL. Efter att ha sju raka förluster har nu Detroid Redwings äntligen hittat rätt i sitt spel. De tre senaste matcherna har laget tagit tre raka vinster, samtliga utan förlängning. Då har man ändå spelat mot lag som Colombus Blue Jackets ändå etablerat sig i övre delen av tabellen. På söndag möter de Edmonton Oilers som i fredagens match slog Chicago Blackhawks med en högst övertygande 4-0. I matchen stod Caggiula som tvåmålsskytt, en spelare som bör hålla koll på mot Red Wings.

Red Wings största svaghet under säsongen har varit deras defensiv. Man har släppt in 49 mål än så länge på bara 13 matcher och även om man i de tre senaste matcherna har gjort fler har laget ändå släppt in åtta mål bakåt. Med säkerhet kommer det här bli en målrik historia.

Washington Capitals vs Dallas Stars

4:e november 00:00

Förra årets Stanley Cup-vinnare har verkligen inte blommat ut än så länge. Efter tolv spelade omgångar har man fem vinster och sex förluster på sitt konto. Det tighta försvar som stoltserade med förra säsongen verkar vara helt bortblåst och laget saknar helt kontinuitet. Senast mötte Capitals Montreal Canadiens och släppte in hela sex mål bakåt. I dagens läge tar man sig inte ens vidare till slutspelet då man har två placeringar upp till gränsen.

Det blir ingen enkel match på söndag heller. Dallas Stars, som började säsongen riktigt segt har nu steppat upp sitt spel till en ny nivå och visar på fin form. I sina fem senaste matcher har man kasserat in fyra vinster. Man slog även något förvånande Maple Leafs borta med 1-2 och kommer till matchen med självförtroende.

Om man ska se till Stars form har bortalaget alla chanser i världen men man ska inte glömma att i Capitals vilar en sjuk potential. Det kommer bli ett tight möte som säkerligen kommer bjuda på en hel del mål.

Nashville Predators vs Boston Bruins

4:e november 01:00

Predators har i helgen chans att lägga ett par poäng mellan sig och lagen som jagar bakom. Efter vinsten mot Tampa Bay Lightning väntar nu Bruins som nu toppar Eastern Conference med just Lightning. Med en match mindre spelad har Bruins sju vinster i jämförelse med Predators nio. Defensivt har lagen ungefär lika många mål insläppta, runt 30 medans offensivt sticker Predators ut. 46 gjorda mål kontra Bruins 37. Och med tanke på att matchen spelas i Nashville får Predators ses som favoriter att vinna då man spelar på sin hemmaborg, Bridgestone Arena.

BETTA NU – KLICKA HÄR