Kan Devils skrälla mot Pittsburgh?

Stjärnfyllda Pittsburgh Penguins med Sidney Crosby, Evgeni Malkin, Phil Kessel och Kris Letang i spetsen kliver in som tydliga favoriter i mötet mot New Jersey Devils. Penguins är placerade på fjärdeplats i sin division och slåss med näbbar och klor för en plats i Stanley Cups slutspel när grundserien är färdigspelad.

Nu väntar laget som ligger sist i Metropolitan, Devils, men trots kvalitetsskillnaden finns det fog för att spela på laget från New York-trakterna. New Jersey verkar trivas mot Pittsburgh och under säsongen har resultaten påvisat det. De har redan besegrat Penguins två gånger under säsongen och när lagen möts under natten till tisdag öppnar vi för en ny skräll.

Det logiska spelet på Pittsburgh finns till 1.43, men sett till historian mellan lagen och oddssättningen på New Jersey (2.90) borde det vara aktuellt att snegla på en Devils-seger här.

Flyers kan störa Winnipeg

Philadelphia Flyers har fått upp ångan under den senaste perioden och har tre raka segrar i bagaget. Nu väntar en tuff tillställning mot Patrick Laine och kompani när Central-ledarna Winnipeg kommer på besök i Wells Fargo Center.

Jets har stått för en bra säsong hittills och är huvudfavoriter (1.71) till att vinna den centrala divisionen samtidigt som laget målas upp som en potentiell outsider till Stanley Cup-bucklan. Men nu väntar en inte helt lätt bortamatch mot Flyers som vill göra sitt yttersta för att förbättra sin aningen missräknade säsong.

Winnipeg saknar bjässen Dustin Byfuglien och förstamålvakten Connor Hellebuyck inför mötet, något som ökar Philadelphias chanser att plocka sin fjärde raka seger.

Här kan Philadelphias hemmaplansfördel bli avgörande och med 2.10 i odds på Bethard är Flyers ett spelvärt alternativ.

Columbus – Buffalo

I det sista mötet vi väljer att fokusera på möts Columbus Blue Jackets och Buffalo Sabres. Det förstnämnda laget ligger placerade på en tredjeplats i Metropolitan samtidigt som Buffalo jagar slutspelsplats i Atlantic, där de ligger femma med 54 inspelade poäng.

Inför matchen som spelas natten till onsdag är Columbus klara favoriter med 1.55 i odds, men Buffalo kan störa Blue Jackets i jakt på fortsatt spel efter grundseriens slut. Sabres har många unga, spännande spelare i svenska supertalangen Rasmus Dahlin, USA:s dito Jack Eichel och om Jeff Skinner dessutom är på spelhumör kan laget mycket väl störa Columbus i Nationwide Arena.

Buffalo är en outsider i mötet men med 2.50 gånger pengarna finns det anledning till att spela på Sabres. Är man osäker på vilket lag som kommer gå vinnande ur matchen kan man vända sig till målspel istället. Där finns alternativet över 6 mål i matchen till 1.95, något som aldrig ska uteslutas.

KLICKA HÄR